Follow us

Ο αλάνθαστος τρόπος της Ζέτας Μακρυπούλια για να φορέσεις τα αρβυλάκια αυτή τη σεζόν

Το στιλιστικό μάθημα από τη Ζέτα Μακρυπούλια πάνω στο must have φθινοπωρινό παπούτσι.

Ζέτα Μακρυπούλια

Τα αρβυλάκια αποτελούν το staple του off duty look των μοντέλων. Είναι edgy, προσθέτουν πόντους στην σιλουέτα, όπως επίσης και το απαραίτητο ύψος, ενώ φέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Για αυτό, άλλωστε, και δεν λείπουν από τις εμφανίσεις των supermodels. Παρ' όλα αυτά, φέρουν κάποιες δυσκολίες στο styling, λόγω του chunky σχεδιασμού τους και πολλές, που λατρεύουν το look τους, αποφεύγουν να τα φορούν. Για αυτό και σήμερα θα κάνουμε λόγο για το πρόσφατο look της Ζέτας Μακρυπούλια, που θα σου προσφέρει την ιδανική πρόταση για να τα φορέσεις με στιλ τα αγαπημένα σου αρβυλάκια χωρίς να κάνεις κανένα ατόπημα.

Πώς θα φορέσεις τα αρβυλάκια σου αυτή τη σεζόν | Το στιλιστικό μάθημα από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε ξανά στο τηλεοπτικό παιχνίδι ''Rouk Zouk'' και μας κρατάει συντροφιά τα μεσημέρια. Η ίδια φροντίζει κάθε της εμφάνιση να είναι απολύτως προσεγμένη, να πληροί όλες τις στιλιστικές απαιτήσεις της σεζόν και να αναδεικνύουν τη σιλουέτα της. Ανάμεσα στα looks της εβδομάδας εμείς ξεχωρίσαμε εκείνο που φοράει τα αρβυλάκια με έναν κομψό τρόπο, που θα σε καθοδηγήσει στο σωστό styling τους. Όπως θα δεις στη φωτογραφία η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό με μία μαύρη μίνι φούστα, μία μεγάλη τάση της σεζόν, ένα κλασικό λευκό T-shirt και τα αρβυλάκια της. Ο συνδυασμός της είναι μία πρόταση, που μπορείς και εσύ να αναδημιουργήσεις στις καθημερινές εμφανίσεις σου, από το γραφείο έως μία έξοδο.

Loading...

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα κομμάτια του look και προτείνουμε για ένα πιο φθινοπωρινό σύνολο την αντικατάσταση του T-shirt με μία πιο ζεστή και ευέλικτη για τη σεζόν μπλούζα.

Shop the look

Λευκή μπλούζα, Mango

Μαύρα αρβυλάκια, Tsakiris Mallas

Μίνι φούστα με πιέτες με δερμάτινη όψη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ