Follow us

BSB catwalk | Τα looks της συλλογής που εντυπωσίασαν

Η BSB κάνει την παρουσία της στη βιομηχανία της μόδας ηχηρή παρουσιάζοντας ένα ακόμα εντυπωσιακό catwalk.

MissBloom TEAM
Το πρώτο catwalks της BSB είναι γεγονός | Τα looks της συλλογής που εντυπωσίασαν Courtesy of BSB

Το fashion brand έδωσε το παρών στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Fashion TV, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο μόδας στον κόσμο, καθώς γιόρτασε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, τα 25 χρόνια παρουσίας του στη βιομηχανία της μόδας. Το fashion event έλαβε χώρα στο εμβληματικό ''Dionysos Zonar’s'' και ο οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Νίκος Κοκλώνης.

Στο λαμπερό gala συμμετείχαν κορυφαίοι σχεδιαστές και fashion brands από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας τις δικές τους συλλογές στο catwalk της βραδιάς με θέα την Ακρόπολη. Μάλιστα, ανακοινώθηκε και το λανσάρισμα του Fashion Tv Greece, ένα γεγονός που αναβαθμίζει τη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας.

Το catwalk της BSB που έκανε εντύπωση

Η BSB έδωσε το παρών με ένα εντυπωσιακό catwalk. Παρουσίασε κομμάτια της συλλογής Fall - Winter 2022-23 συνδυασμένα με μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της εταιρείας, που έχουν πρωταγωνιστήσει σε διάφορες πασαρέλες στην ιστορία του brand. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από μαξιμαλισμό και την hot τάση του ''dopamine dressing''. Υιοθετεί τα αγαπημένα trends της Gen Z και πειραματίζεται σε ένα πολύ ενδιαφέρον mix & match στιλιστικό παιχνίδι.

Δες τα looks της BSB συλλογής FW'22-23

BSB catwalk | Τα looks της συλλογής που εντυπωσίασαν
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Επίσης, η BSB συμμετείχε και στο sustainable fashion show "Ethical Ode" με τίτλο #OnlyUnitedWeWin, γνωστό για τη δράση του στην αειφορία της μόδας και Eco Concept Director τον Δημήτρη Γραμματικογιάννη, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα fashion brand με οικολογική συνείδηση.

Ο πλανήτης μας εκπέμπει SOS και η BSB το λαμβάνει. Η BSB έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά τις τελευταίες σεζόν ένα ηθικό ταξίδι μόδας, που ακούει στο όνομα "BSB Togetherland”. Μόδα, τεχνολογία και βιωσιμότητα γίνονται ένα για την BSB, η οποία έχει αναπτύξει μια φιλοσοφία που βασίζεται σε ρούχα τα οποία φτιάχνονται από φυσικές ίνες και επιλέγει παραγωγικές διαδικασίες, που μειώνουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα και υπόσχονται ένα καλύτερο μέλλον στον πλανήτη.

BSB

Οι εκλεκτοί και σημαντικοί καλεσμένοι από το χώρο της εγχώριας και διεθνούς μόδας, της επιχειρηματικότητας και της πολιτικής μεταξύ των οποίων ο ιδιοκτήτης του FASHION TV Michel Adam, ο Joan Laporta αλλά και επιχειρηματίες από την Ευρώπη, τη Σαουδική Αραβία και το Άμπου Ντάμπι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο εξαιρετικά live perfomances του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Master KG.

Το παρών έδωσαν οι ιδρυτές της BSB, κ. Σοφία Μπιθαρά (Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια) και ο κ. Βασίλης Μπιθαράς (Διευθύνων Σύμβουλος) αποσπώντας τα θετικότερα σχόλια για το catwalk της BSB.

Στη φωτογραφία, μαζί με τον κ. Ευάγγελο Πούλιο, διοργανωτή της εκδήλωσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ