Follow us

Η Calzedonia παρουσιάζει τη νέα συλλογή Super Flex Denim με τα κολάν που δεν θα αποχωρίζεσαι αυτή τη σεζόν

Η Super Flex Denim είναι μία επαναστατική συλλογή, χάρη στο κολάν denim-effect φτιαγμένο με TENCEL™.

MissBloom TEAM
Η Calzedonia παρουσιάζει τη νέα συλλογή Super Flex Denim με τα κολάν που δεν θα αποχωρίζεσαι Courtesy of Calzedonia

Το denim επιστρέφει στην πασαρέλα και στις ντουλάπες αυτή τη σεζόν και η Calzedonia αποφάσισε να του δώσει ένα ιδιαίτερο twist με μία ειδική capsule συλλογή.

Η Super Flex Denim είναι πράγματι μία επαναστατική συλλογή, χάρη στο κολάν denim-effect φτιαγμένο με TENCEL™. Εξαιρετικά ελαστική, απαλή και μεταξένια, αυτή η καινοτόμος ίνα προέρχεται από πηγές ξύλου πιστοποιημένες από την FSC. Στην πραγματικότητα, αυτές οι ίνες είναι τόσο φιλικές προς το περιβάλλον όσο και εξαιρετικά εύκαμπτες λόγω της 100% ελαστικότητάς τους.

Η Calzedonia παρουσιάζει τη νέα συλλογή Super Flex Denim με τα κολάν που δεν θα αποχωρίζεσαι αυτή τη σεζόν

Τα νέα σχέδια της Calzedonia από την capsule συλλογή Super Flex Denim έχουν τέλεια εφαρμογή, είναι άκρως ανθεκτικά και επιτρέπουν την άνεση στην κίνηση. Είναι σχεδιασμένα σε τρία μεγέθη, ταιριάζουν σαν γάντι και αναδεικνύουν κάθε φιγούρα.

Courtesy of Calzedonia

Υπάρχουν δύο διαθέσιμα μοντέλα: Μία super skinny εκδοχή για όσες επιθυμούν ένα second-skin look και μία bootcut εκδοχή. Είναι και τα δύο ψηλόμεσα με φερμουάρ ενώ υπάρχει και μία super on-trend εκδοχή με κουμπιά και με μπροστά και πίσω τσέπες, διαθέσιμη σε τρία χρώματα: σε κλασικό μπλε, μαύρο ή γκρι.

Courtesy of Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ