Follow us

Το πλεκτό φόρεμα της H&M που θα βρίσκαμε στην γκαρνταρόμπα μίας αυθεντικής Ιταλίδας

Φινετσάτο και σέξι, το μαύρο πλεκτό φόρεμα της H&M είναι η πιο κομψή προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου.

Το πλεκτό φόρεμα της H&M που θα βρίσκαμε στην γκαρνταρόμπα μίας αυθεντικής Ιταλίδας Splash/Ideal Images

Πριν λίγες ημέρες ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana παρουσίασαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου τη νέα του συλλογή για την επόμενη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '23 και το αποτέλεσμα απασχόλησε τόσο την fashion κοινότητα όσο και τον Τύπο. Ο λόγος; Η Kim Kardashian που έγινε η μούσα της Dolce & Gabbana. Η mega star επιμελήθηκε ως ένα βαθμό τη νέα συλλογή δίνοντας την έμπνευση και την κατεύθυνση στο ιταλικό σχεδιαστικό δίδυμο να μεγαλουργήσει. Η Kim Kardashian ήταν ανέκαθεν λάτρης των σχεδίων τους και έχει μία πλούσια συλλογή με vintage κομμάτια. Στο αρχείο του οίκου κατεύθυνε η Kim Kardashian και τους σχεδιαστές. Έτσι, στο catwalk είδαμε τις πιο ανανεωμένες εκδοχές iconic looks από τη δεκαετία του '80 έως του 2007.

Loading...

Μελετώντας τη νέα τους συλλογή θυμηθήκαμε τη φινέτσα και το sex appeal με τα οποία ντύνει ο οίκος κάθε φορά τη γυναίκα. Οι συλλογές τους είναι μία ωδή στη σύγχρονη Ιταλίδα και για αυτό σήμερα θα μιλήσουμε για ένα κομμάτι με απολύτως προσιτή τιμή που θα βρεις στην γκαρνταρόμπα μιας αυθεντικής Ιταλίδας.

Φινετσάτο και σέξι | Tο μαύρο πλεκτό φόρεμα της H&M είναι η πιο κομψή προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου

Παράλληλα με τον fashion month, όπου παρουσιάζονται οι νέες ανοιξιάτικες συλλογές, εμείς συνεχίζουμε την έρευνα μας πάνω στις φθινοπωρινές και τις τάσεις που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν. Αναλύουμε τα νέα fashion drops και εστιάζουμε σε εκείνα τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Κάπως έτσι ανακαλύψαμε το πλεκτό φόρεμα που θα βρίσκαμε στην γκαρνταρόμπα μία αυθεντικής Ιταλίδας.

Πρόκειται για ένα μίντι φόρεμα με στενή γραμμή, που αγκαλιάζει μοναδικά τη γυναικεία σιλουέτα. Έχει μακρύ μανίκι και μία άκρως κολακευτική λαιμόκοψη τύπου καρδιά. Το φόρεμα έχει πλέξη ριμπ και αποπνέει μινιμαλιστική κομψότητα, sexiness και δυναμισμό. Είναι απλό αλλά φινετσάτο, σέξι αλλά ταυτόχρονα και διακριτικό, όσα επιθυμούν να έχουν στα looks τους οι Ιταλίδες. Κοστίζει μόλις 34,99 € και θα το βρεις παρακάτω.

Το πλεκτό φόρεμα της H&M που θα βρίσκαμε στην γκαρνταρόμπα μίας αυθεντικής Ιταλίδας
Μαύρο μίντι φόρεμα με πλέξη ριμπ, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ