Follow us

Οι Ελληνίδες celebrities που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στο Paris Event της Calzedonia

Ποιες ξένες celebrities μοιράστηκαν το front row με τις κομψές Ελληνίδες;

Οι Ελληνίδες celebrities που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στο Paris Event της Calzedonia Courtesy of Calzedonia

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ξεκίνησε και κατά τη διάρκεια της τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για την επόμενη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '23. Στη γαλλική πρωτεύουσα έτσι αυτή την περίοδο έχουν συγκεντρωθεί A list celebrities και fashion insiders από όλο τον κόσμο και η Calzedonia εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να διοργανώσει το πιο glamorous πάρτι με αφορμή την επιτυχημένη πορεία της και τα iconic σχέδια της. Στο συναρπαστικό σκηνικό του Palais Brongniart, όπου στεγαζόταν το ιστορικό χρηματιστήριο στο Παρίσι, έλαβε χώρα το πάρτι με τίτλο ''Calzedonomania - A legs Celebration''.

Οι Ελληνίδες celebrities που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στο Paris Event της Calzedonia
Courtesy of Calzedonia

Oι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό show στον χώρο του Palais Brongniart, που είχε ''μεταμφιεστεί'' από τη Villa Eugénie, το Creative Agency του Etienne Russo. Χορευτές, μουσική και διασκέδαση έδωσαν τον ρυθμό στη βραδιά, ενώ αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές του πάρτι ήταν τα τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια από τις τελευταίες συλλογές της Calzedonia. Παράλληλα, το brand έδωσε και μία exclusive ματιά στα εορταστικά κομμάτια Special Edition, που φορέθηκαν από πολλούς περφόρμερς και θα διατίθενται στα καταστήματα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Courtesy of Calzedonia
Courtesy of Calzedonia

Ποιες Ελληνίδες celebrities είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο glamorous event;

Πολλές ήταν οι Ελληνίδες celebrities που είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο glamorous event στο Παρίσι. Μάλιστα, κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τα looks τους, που φυσικά είχαν ως πρωταγωνιστή τα καλσόν της Calzedonia. Η Χριστίνα Μπόμπα, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαρία Κορινθίου, η Ασημίνα Πλέσσια και η Μαρία Παπαγεωργίου ήταν οι εκλεκτές Ελληνίδες της Calzedonia, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τις υπόλοιπες εκπροσώπους του brand, όπως επίσης και σημαντικά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας.

Ενδεικτικά, στο παριζιάνικο event της Calzedonia έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, και η Laetitia Casta, η Chiara Ferragni, η Cindy Bruna, η Jasmine Tookes, η Sara Sampaio, η Leonie Hanne και η Tina Kunakey.

Δες παρακάτω τις εμφανίσεις τους και τα καλσόν Calzedonia που φορούν.

Η Laetitia Casta.

Η Chiara Ferragni.

H Cindy Bruna.

H Leonie Hanne.

H Jasmine Tookes.

H Pamela Reif.

H Ophelie.

H Pixie Lott.

H Sara Carbonero.

H Sara Sampaio.

H Tina Kunakey.

H Shay Mitchell.

Η Ασημίνα Πλέσσια.

Η Μαρία Παπαγεωργίου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Μαρία Κορινθίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ