Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει πόσο ταιριάζουν τα sneakers με το κοστούμι

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια που γράφει από την αρχή το dress code του γραφείου.

Ζέτα Μακρυπούλια Courtesy of L' Oreal Paris

Πριν από μερικά χρόνια, εάν σου έλεγε κάποιος πως τα ιδανικά παπούτσια για να φορέσεις με το κοστούμι σου είναι τα sneakers, το πιο πιθανό είναι πως θα γελούσες -κι όχι άδικα. Τότε, ο αυστηρός χαρακτήρας του κοστουμιού δεν ταίριαζε με το απόλυτο street wear στιλ των sneakers. Ωστόσο, ο κόσμος της μόδας φημίζεται για την αγάπη προς τις αντιθέσεις και κάπως έτσι δημιουργούνται οι πιο cool και trendy συνδυασμοί. Πλέον τα κοστούμια δεν είναι μόνο για formal περιστάσεις και τα sneakers δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο. Πλέον, μπορείς να τα συνδυάσεις και να δημιουργήσεις looks για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να κάνεις την καθημερινότητά σου αρκετά πιο άνετη αυτή τη σεζόν. Πώς; Συνδυάζοντας το κοστούμι σου με τα στιλιστικά ευέλικτα sneakers. Προτού βιαστείς και απορρίψεις τη μεγάλη τάση που μας φέρνουν οι πιο κομψές γυναίκες στη βιομηχανία, η Ζέτα Μακρυπούλια σού δείχνει το πιο κομψό look, που θα σε εμπνεύσει σίγουρα για να υιοθετήσεις τον style combo και να δημιουργήσεις τα πιο cool office ready looks.

Πώς θα φορέσεις τα sneakers σου με το κοστούμι | Το look της Ζέτας Μακρυπούλια που δίνει έμπνευση

Η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία συνδυάζει το κοστούμι με sneakers και το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό. Πρόκειται για ένα look που έχει δοκιμάσει ξανά και ξανά στο παρελθόν, αφού είναι ''υπερασπίστρια'' της άνεσης -χωρίς αυτό να σημαίνει, πως κάνεις εκπτώσεις στο στιλ της.

Loading...

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα κοστούμι σε πιο loose γραμμή, το οποίο έφερε την αριστοκρατική απόχρωση του του κυπαρισσί και το συνδύασε με λευκή μπλούζα και τα υπέροχα λευκά sneakers της. Επέλεξε μία αρμονία στις αποχρώσεις, που συνέβαλλε στον κομψό συνδυασμό του έντονου αθλητικού look των sneakers με το κοστούμι.

Ακολούθησε το παράδειγμα της Ζέτας Μακρυπούλια και δεν θα χάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ