Follow us

5 + 1 μαύρα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για κάθε φθινοπωρινή σεζόν

Πάνω από όλα είναι ευέλικτα και άκρως κομψά, για αυτό και τα χρειάζεσαι για άψογες εμφανίσεις.

5 + 1 μαύρα παπούτσια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου για κάθε φθινοπωρινή σεζόν Pixel Formula

Η αλλαγή του καιρού και φυσικά της εποχής φέρνει πολλές αλλαγές αντίστοιχα στη ζωή μας, εμείς ωστόσο θα εστιάσουμε σε εκείνες που αφορούν την γκαρνταρόμπα μας. Με την πτώση της θερμοκρασίας και τα πρώτα πορτοκαλί φύλλα να πέφτουν η χρωματική παλέτα του καθημερινού ντυσίματος αλλάζει ριζικά. Τα παστέλ και οι έντονες ''ζωηρές'' αποχρώσεις δίνουν τη θέση τους στις μυστηριώδεις σκούρες με την πιο διάσημη να είναι εκείνη του μαύρου. Ένα χρώμα άνετο, πάντα κομψό και αδιαμφισβήτητα ευέλικτο, το μαύρο δίνει το παρών σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα με πολλούς τρόπους και σε πολλά fashion items. Βέβαια, δεν υπάρχουν πραγματικοί περιορισμοί στις αποχρώσεις της εκάστοτε σεζόν, όμως, το μαύρο παίζει ξεχωριστό ρόλο στις φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις. Για αυτό και σήμερα θα σου μιλήσουμε για τα 5 + 1 μαύρα παπούτσια, που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου για να κάνεις θραύση αυτή τη σεζόν.

Ξέρουμε πως δεν είμαστε οι μόνες που έχουμε ένα sweet spot για τα παπούτσια. Όπως και με τις τσάντες, έτσι και με τα υποδήματα, δεν χορταίνουμε να τα φοράμε. Όσα σχέδια και αν έχουμε πάντα υπάρχει χώρος για λίγα ακόμη και ειδικά για παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το στιλ μας και θα ανταποκρίνονται στις όλο μεταβαλλόμενες στιλιστικές ανάγκες μας. Για αυτό και σήμερα θα εστιάσουμε σε 6 μαύρα παπούτσια, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τόσο αυτή τη σεζόν και την επόμενη.

Loading...

Ξεκινάμε από τα βασικά, χρειάζεσαι σίγουρα ένα ζευγάρι κλασικών μυτερών γοβών με δερμάτινη όψη, όπως επίσης και knee high μπότες. Και τα δύο υποδήματα είναι άκρως ευέλικτα και νικούν τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν αλλά και τα τεστ του χρόνου. Οι chunky loafers όπως και τα wellies μποτάκια αποτελούν τις go to επιλογές για ένα καθημερινό ντύσιμο, ενώ οι κλασικές μπαλαρίνες που φέτος αποτελούν τάση θα δώσουν μία φινετσάτη πινελιά στα καθημερινά σου looks. Όσον αφορά τις βραδινές εξόδους σου, τα platform heels είναι το must have παπούτσι.

Shop the stylish black shoes

Chunky μποτάκια, NAK

Chunky Loafers, Envie Shoes

Μυτερές μπότες, Stradivarius

Μπαλαρίνες με λεπτομέρεια, Kalogirou

Platform heels με μπαρέτα, Tsakiris Mallas

Μυετερές γόβες, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ