Follow us

GUESS Jeans | Η συλλογή για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2022 θα σε παρασύρει σε γοητευτικές περιπέτειες

Η νέα συλλογή Guess Jeans είναι γεμάτη πάθος για περιπέτεια στο στιλ.

MissBloom TEAM
guess

Γεμάτη με πάθος για περιπέτεια, η συλλογή της GUESS Jeans για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022 συνδυάζει πανέμορφα must-have τζιν κομμάτια από διαφορετικά υλικά, γοητευτικές λεπτομέρειες και θηλυκό στυλ με vintage επιρροές, καουμπόικες πινελιές και σύγχρονη σικ αισθητική.

Με καινοτόμο διάθεση, η συλλογή αυτή διαθέτει επίσης κομμάτια Redesign Denim, που συνδυάζουν την οικολογική τεχνολογία και το εμβληματικό στυλ της GUESS. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή έτοιμη να παρασύρει κάθε γυναίκα σε γοητευτικές περιπέτειες και περιπλανήσεις στον κόσμο της μόδας και του στυλ.

Δέρμα και σουέτ αντιπαρατίθενται με θηλυκά λουλουδάτα μοτίβα, ενώ τα animal prints και τα τριαντάφυλλα κινούνται στην παλέτα του ροζ και του μπορντό. Ευφάνταστοι συνδυασμοί τζιν με βελούδο, snake print, κασμίρι και μοτίβα παραλλαγής. Το τουίντ και οι μεταλλικές λεπτομέρειες προσθέτουν μαγευτικές τελικές πινελιές, ενώ η εμφάνιση ολοκληρώνεται με φυσικές γήινες αποχρώσεις.

GUESS Jeans | Η συλλογή για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2022 θα σε παρασύρει σε γοητευτικές περιπέτειες
guess

Η Guess χρησιμοποιεί καθαρές γραμμές και εντυπωσιακά υφάσματα. Τα MADE IN ITALY ρούχα ξεχωρίζουν αυτή τη σεζόν, ενώ η παλέτα του μαύρου, μπλε, ροζ και ασημί ολοκληρώνει το στυλ. Η συλλογή Redesign Denim βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πράσινης μόδας, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 90% βιώσιμα υλικά και οικολογικές διαδικασίες.

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 210 3408400

Guess Jeans AW22

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ