Follow us

Η απαράμιλλη ιταλική φινέτσα των υποδημάτων Renato Garini επιστρέφει για το Φθινόπωρο

H νέα τηλεοπτική καμπάνια για τη AW'22 συλλογή Renato Garini μας υπενθυμίζει ότι η κομψότητα μπορεί να φορεθεί παντού!

MissBloom TEAM
Η απαράμιλλη ιταλική φινέτσα των υποδημάτων Renato Garini επιστρέφει για το Φθινόπωρο Courtesy of Renato Garini

Κομψότητα και άνεση είναι δυο λέξεις που οφείλουν να συνοδεύουν το καθημερινό σου στιλ, ιδίως σ' ό,τι αφορά τα υποδήματα που θα φορέσεις. Αν, μάλιστα, θέλεις τοπ κομψότητα, η ιταλική φινέτσα είναι αυτή που θα στην εξασφαλίσει και ανάμεσα στις συλλογές υποδημάτων που ξεχωρίζουν, συνδυάζοντας απαράμιλλο ιταλικό στιλ και άνεση, είναι η Renato Garini. O Ιταλός σχεδιαστής επιστρέφει με ολοκαίνουργια συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα ‘22 που φιλοξενεί τα πιο κομψά μποτάκια και τα πιο fashionable sneakers για να ανανεώσεις το φθινοπωρινό σου στιλ και να έχεις εξασφαλισμένη την ανώτερη αισθητική στα outfits της πολυάσχολης καθημερινότητάς σου.

Η απαράμιλλη ιταλική φινέτσα των υποδημάτων Renato Garini επιστρέφει για το Φθινόπωρο

Η τηλεοπτική καμπάνια στην Παύλιανη

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια για τη συλλογή AW’22 είναι γυρισμένη στο μαγευτικό Mountain Resort στην Παύλιανη Βοιωτίας με πρωταγωνιστές το διεθνούς φήμης μοντέλο Εmiliano Marcou και τη Stephanie. Με φόντο τα καταπράσινα βουνά και τα καλυμμένα από τα φύλα δρομάκια, τα chic μποτάκια και trendy sneakers της συλλογής Renato Garini αναδεικνύονται ως οι πιο κομψοί κι άνετοι σύμμαχοι για έναν φθινοπωρινό ή χειμερινό περίπατο στη φύση. Το ίδιο ιδανικά, ωστόσο, παραμένουν τα υποδήματα Renato Garini και στις άστατες καιρικές συνθήκες της πόλης.

Η συλλογή AW'22

Πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν, που κλέβουν την παράσταση στο τηλεοπτικό σποτ, είναι τα all-time classic sneakers, τα οποία αποτελούν κομμάτι-κλειδί για day-to-night εμφανίσεις. Τα υποδήματα σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις με βελούδινες και δερμάτινες λεπτομέρειες, γίνονται το απόλυτο must-have ζευγάρι της σεζόν.

Renato Garini AW'22

Από την ατμόσφαιρα εξοχής της τηλεοπτικής καμπάνιας, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα nude και ασπρόμαυρα μποτάκια που υπενθυμίζουν ότι η κομψότητα μπορεί να "φορεθεί" παντού, κάτω απ' οποιαδήποτε καιρική συνθήκη, οποιοδήποτε τόπο (πόλη, εξοχή), σε διαφορετικές περιστάσεις (γραφείο, βόλτα) και διαφορετικές χρονικές στιγμές. Σε υφές δερμάτινες και λουστρίνι, αλλά και με μια ποικιλία σχεδίων, τα υποδήματα της συλλογής Renato Garini ικανοποιούν άριστα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων γυναικών και αντρών.

Renato Garini AW'22

Και αυτή τη σεζόν τα υποδήματα Renato Garini θα σε συνοδέψουν στο γραφείο, στις βόλτες στη βροχερή πόλη, στις εξορμήσεις στο βουνό, ακόμη και στις βραδινές εξόδους. Με ταυτότητα την ιταλική φινέτσα και σύμμαχο την άνεση, τα υποδήματα της συλλογής θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις cool chic και μοντέρνα preppy looks, εκφράζοντας ελεύθερα το προσωπικό σου στιλ.

Renato Garini AW'22

Ανακαλύψτε τη συλλογή Renato Garini AW’22 στα καταστήματα Tsakiris Mallas, αλλά και online στο www.tsakirismallas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ