Follow us

Ανακαλύψαμε τα κοσμήματα που ξεπερνούν τις τάσεις και θα φοράς ασταμάτητα

Αν ψάχνεις τα πιο stylish κοσμήματα που θα γίνουν προέκταση του εαυτού σου, τότε η AL’ORO έχει τις ιδανικές προτάσεις.

MissBloom TEAM
Ανακαλύψαμε τα κοσμήματα που ξεπερνούν τις τάσεις και θα φοράς ασταμάτητα Courtesy of AL’ORO

Μέρος του καθημερινού ντυσίματος αλλά και εκείνου που αφορά τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις είναι τα αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα τα κοσμήματα. Τίποτα δεν ολοκληρώνει ένα look όπως αυτά. Είναι η πολυτέλεια που σφραγίζει την κομψότητα του συνόλου. Όλες μας έχουμε εκείνα τα σχέδια που έχουν ταυτιστεί με την προσωπικότητα μας και δεν φεύγουμε από το σπίτι χωρίς να τα φορέσουμε. Αυτά τα κοσμήματα έχουν γίνει, πλέον, προέκταση του εαυτού μας. Έχουν συναισθηματική αξία, αλλά και στιλιστική. Τα κοσμήματα μπορούν, άλλωστε, να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο, για αυτό και είναι σημαντικό να έχεις τα κατάλληλα, ειδικά τώρα που διανύουμε την γκρίζα εποχή του φθινοπώρου. Λίγη λάμψη θα κάνει update ακόμα και στο πιο μονόχρωμο outfit αυτής και της επόμενης εποχής.

Ανακαλύψαμε τα κοσμήματα που ξεπερνούν τις τάσεις και θα φοράς ασταμάτητα

Βασικές προϋπόθεσες, ωστόσο, για να βρεις τα κατάλληλα κοσμήματα, που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου και θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του, είναι η άριστη ποιότητα, η υψηλή αισθητική και η διαχρονικότητα. Τα κοσμήματα της ελληνική εταιρείας AL’ORO, που μετρά 40 χρόνια πορείας στον χώρο της κοσμηματοποιίας, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και αξίζουν σίγουρα μία θέση στο μπουντουάρ σου. Η AL’ORO προσφέρει μία τεράστια ποικιλία από κοσμήματα για να επιλέξεις εκείνα τα σχέδια που ανταποκρίνονται στις στιλιστικές ανάγκες σου και φυσικά την αισθητική σου.

Al' oro

Τα κοσμήματα της AL’ORO είναι κατασκευασμένα από χρυσό 14 και 18 καρατίων και απευθύνονται σε όλες τις σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να έχουν πάντα προσεγμένο στιλ. Τα στοιχεία που κάνουν τόσο ξεχωριστά τα AL’ORO κοσμήματα είναι οι minimal γραμμές τους, τα χρώματα και οι πολύτιμες πέτρες τους. Τα σχέδια της AL’ORO έχουν ως στόχο την ανάδειξη της μοναδικότητας της γυναίκας που τα φορά.

AL’ORO

Παρακάτω συγκεντρώσαμε κοσμήματα από τη συλλογή που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα τα φοράς. Ανάμεσα τους θα βρεις διαχρονικές αλυσίδες σε διαφορετικά μήκη, ώστε να τις συνδυάσεις μεταξύ τους δημιουργώντας το απόλυτο layering. Ακόμα, θα βρεις ρομαντικά μενταγιόν με ιδιαίτερα σχέδια, όπως και statement σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και βραχιόλια για ένα day-to-night look.

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα σχέδια στο aloro.gr και ακολούθησε το brand για περισσότερες ιδέες στο Instagram @alorojewelry

Χρυσή αλυσίδα, AL’ORO.

Μενταγιόν με ιδιαίτερο σχέδιο, AL’ORO.

Χρυσή αλυσίδα, AL’ORO.

Χρυσή αλυσίδα, AL’ORO.

Μενταγιόν με φεγγαρόπετρα, AL’ORO.

Χρυσό κόσμημα με ζιργκόν, AL’ORO.

Charm με φεγγαρόπετρα, AL’ORO.

Χρυσή αλυσίδα, AL’ORO.

Κρεμαστά statement σκουλαρίκια, AL’ORO.

Δαχτυλίδι με σχέδιο, AL’ORO.

Μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, AL’ORO.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ