Follow us

Το διάσημο πουλόβερ της Massimo Dutti που λατρεύουν οι fashionistas

Το πουλόβερ που έχει συνδεθεί με την αριστοκρατία και την κομψότητα.

Το διάσημο πουλόβερ της Massimo Dutti που λατρεύουν οι fashionistas Splash/Ideal Images

Πριν καιρό είχαμε κάνει λόγο για ένα συγκεκριμένο τοπ, που συναντούσαμε σχεδόν σε κάθε εμφάνιση των fashionistas. Σε όποιο ινσταγκραμικό λογαριασμό και αν πηγαίναμε, βρίσκαμε σίγουρα μία εκδοχή του, η οποία φυσικά έδινε το παρών σε πολλές αναρτήσεις της εκάστοτε fashionista. Ο λόγος για το πουλόβερ με το print της μαρινιέρας, που έχουν ερωτευτεί οι λάτρεις της μόδας και δεν αποχωρίζονται αυτή την φθινοπωρινή περίοδο.

Για την ιστορία, η μαρινιέρα βρίσκει τις ρίζες της στο Γαλλικό Ναυτικό του 19ου αιώνα, όταν επέλεξαν αυτές τις ρίγες για πρακτικούς λόγους. Το συγκεκριμένο ριγέ σχέδιο διευκόλυνε στον εντοπισμό των ναυτών στη θάλασσα, σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος. Βέβαια, κανείς δεν φανταζόταν πως η ναυτική μαρινιέρα θα έβρισκε την πραγματική θέση της στη βιομηχανία της μόδας και το διαχρονικό στιλ. Η Coco Chanel, που εμπνεόταν από την ανδρική γκαρνταρόμπα, ήταν η πρώτη που φόρεσε τη μαρινιέρα και την καθιέρωσε στις συλλογές και τις πασαρέλες. Αρκετοί σχεδιαστές έπειτα και trendsetters ανά εποχή την έκαναν κομμάτι του στιλ τους και ταυτίστηκε με το καλοκαιρινό look. Οι σημερινές fashionistas, όμως, απέδειξαν πως το συγκεκριμένο τοπ είναι ιδανικό για όλο το χρόνο, φορεμένο αλλά και ριχτό στους ώμους, είναι η πινελιά που ολοκληρώνει τα πιο κομψά και ενδιαφέροντα σύνολα.

Loading...

Το Massimo Dutti πουλόβερ που έχει κάνει πάταγο

Όπως ήταν αναμενόμενο, ένα συγκεκριμένο πουλόβερ με αυτές τις κομψές ρίγες έχει αναδειχθεί στο απόλυτο staple της φετινής φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας. Σύμφωνα με τις fashionistas αυτό το τοπ βρίσκεται στη νέα συλλογή της Massimo Dutti, η οποία φρόντισε να δημιουργήσει το πιο πολυτελές πουλόβερ με τις iconic ρίγες της μαρινιέρας. Το συγκεκριμένο fashion item έχει γίνει viral και οι λόγοι είναι πολλοί. Φέρει τις ευέλικτες αποχρώσεις του εκρού και του μαύρου, έχει δημιουργηθεί από κασμίρι και μαλλί και έχει ένα διακριτικό ''V'' στη λαιμόκοψη του που το ξεχωρίζει ανάμεσα στα διάφορα σχέδια της σεζόν.

Βρες το παρακάτω προτού γίνει sold out.

Το διάσημο πουλόβερ της Massimo Dutti που λατρεύουν οι fashionistas
Πουλόβερ από κασμίρι και μαλλί, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ