Follow us

Θέλεις να αγοράσεις εσώρουχα online; Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να το κάνεις σωστά

Τέσσερις συμβουλές για να επιλέξεις σωστά τα εσώρουχά σου.

street style Splash News / Ideal Image

Τα τελευταία χρόνια, η συνήθεια που μας ήθελε να απολαμβάνουμε τις αγορές στα πολυκαταστήματα και τα εμπορικά κέντρα έχει αντικατασταθεί με το online shopping. Κάνοντας μερικά clicks στα διαδικτυακά καταστήματα των αγαπημένων μας brands μπορούμε να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός από τα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες, τα αξεσουάρ, η αγορά των underwear είναι επίσης ανάμεσα στα σχέδια μας, αφού online μπορείς να βρεις ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία σε brands που αξίζει να δοκιμάσεις. Ωστόσο, εάν θέλεις να κάνεις έξυπνες αγορές σε εσώρουχα υπάρχουν κάποια στοιχεία που χρειάζεται να προσέξεις. Ποια είναι αυτά;

Μετρήσεις

Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα που χρειάζεται να κάνεις. Χρησιμοποίησε μία μεζούρα για να μετρήσεις τα εκατοστά της πλάτης, του κορμού και του στήθους σου. Με αυτά τα νούμερα θα μπορέσεις αργότερα να βρεις το ακριβές μέγεθος του σουτιέν που σου ταιριάζει.

Επιλέξτε κάποιο συγκεκριμένο brand

Κάθε εταιρεία εσωρούχων προσφέρει έναν πίνακα με τα μεγέθη των προϊόντων της. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να συνδυάσεις τις δικές σου μετρήσεις με αυτές του πίνακα που παρέχει το brand και να καταλήξεις στο νούμερο που θα σου ταιριάζει περισσότερο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνεις τις αγορές σου από άλλα brands. Απλώς κάθε φορά που επιθυμείς να αγοράσεις κάτι, θα πρέπει να παρατηρείς τις εν λόγω μετρήσεις.

Extra Tip 1

Ακόμα κι αν έχεις καταλήξει στο brand εσωρούχων χρειάζεται να προσέξεις κάτι ακόμα. Κάποια σχέδια διαφέρουν από κάποια άλλα λόγω υφασμάτων ή εφαρμογής. Πολλά e-shops αναγράφουν δίπλα στο εκάστοτε προϊόν μερικές παραπάνω πληροφορίες, οι οποίες σίγουρα θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, πάντα να διαβάζεις τα tips των e-shops, καθώς μπορεί να σε γλιτώσουν από ενοχλητικές επιστροφές και λάθος αγορές.

Εξυπηρέτηση πελατών

Κάποια e-shops παρέχουν εξυπηρέτηση πελατών με ειδικούς που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το σωστό νούμερο. Ενημέρωσε τους για τις μετρήσεις σου και εκείνοι θα σε κατευθύνουν για το πώς θα επιλέξεις σωστά τα εσώρουχα που επιθυμείς.

Δώσε προσοχή

Εξίσου σημαντικό είναι να παρατηρήσεις το σώμα σου και τον τρόπο που στέκονται τα εσώρουχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Για παράδειγμα, πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος και δεν επιλέγουν σουτιέν με την στήριξη που χρειάζονται πραγματικά. Αυτό προκαλεί πόνους σε πλάτη και μέση, ενώ η λάθος εφαρμογή κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται κάπως αλλόκοτη. Επίσης, εάν έχεις συνηθίσει να φοράς για χρόνια ένα συγκεκριμένο σουτιέν, ίσως ήρθε η στιγμή να το ξανασκεφτείς. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν πολλές αυξομειώσεις στο βάρος σου, το σώμα μας αλλάζει και έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Ένα νούμερο μικρότερο ή μεγαλύτερο, ένα διαφορετικό στιλ ή ύφασμα. Όλα αυτά παίζουν καθοριστικό ρόλο και χρειάζεται να κάνεις επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σώματος σου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ