Follow us

50 and Fabulous | Η Envie Shoes έχει γενέθλια και το γιορτάζει μαζί με όλα εμάς τα #EnvieGirls

Η ελληνική εταιρεία υποδημάτων που αγαπούν όλες οι shoe lovers.

MissBloom TEAM
​​​​Envie Shoes Courtesy of Envie Shoes

Είναι η εταιρεία υποδημάτων που αγαπούν όλες οι γυναίκες που θέλουν την υψηλή αισθητική και την άριστη ποιότητα ως βασικούς γνώμονες στο shopping τους. Η Envie Shoes συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και καινοτομίας στο χώρο της υπόδησης, στοιχεία που την έχουν χρίσει ως μια από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η πορεία της Envie Shoes ξεκινά το 1972 όταν ο Θεόδωρος Λαμπρινίδης ίδρυσε την εταιρεία στην Αθήνα, αλλά η χρυσή αυτή επέτειος βρίσκει στα ηνία της τη νέα γενιά, τους Γιώργο και Κωνσταντίνο Λαμπρινίδη, και την Envie Shoes να απολαμβάνει την πιο δυναμική χρονιά που έχει γνωρίσει στη μέχρι στιγμή πορεία της.

50 and Fabulous | Η Envie Shoes έχει γενέθλια και το γιορτάζει μαζί με όλα εμάς τα #EnvieGirls

Η επιτυχία της Envie Shoes φυσικά και δεν είναι τυχαία. H ελληνική εταιρεία φρόντισε από πολύ νωρίς να κυριαρχήσει στις ψηφιακές πλατφόρμες δημιουργώντας το υπερσύγχρονο e-shop www.envieshoes.gr και εξαιρετικά επιδραστικά κανάλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που γίνονται καθημερινή πηγή έμπνευσης για εκατοντάδες χιλιάδες #EnvieGirls.

Η αναγνωσιμότητα και η επιτυχία του brand εκτοξεύθηκε με στρατηγικές συνεργασίες, όπως η δημιουργία της best-seller σειράς "Mairiboo For Envie" με την υπογραφή της Μαίρης Συνατσάκη και η επιλογή της λαμπερής Δούκισσας Νομικού ως κεντρικό πρόσωπο του brand και πρωταγωνίστρια σε καμπάνιες που ενθουσιάζουν.

Envie Shoes

Την ίδια στιγμή, τα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο ξεπερνούν πλέον τα 400, ενώ η Envie Shoes διαθέτει σήμερα και 5 εταιρικά καταστήματα στους πιο εμπορικούς δρόμους της χώρας. Έτσι, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια για κάθε πιθανή περίσταση όπου κι αν βρίσκεται.

envie

Η Envie Shoes καλωσορίζει κάθε νέα σεζόν, παρουσιάζοντας μία νέα συλλογή που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, αλλά και δημιουργώντας νέες. Ο στόχος του ελληνικού brand είναι να βοηθήσει την κάθε γυναίκα να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη συλλογή από παπούτσια για κάθε περίσταση, από την πιο casual μέχρι την πιο ξεχωριστή. Ο βασικότερος λόγος όμως που έχει κάνει τα παπούτσια της Envie Shoes τόσο αγαπητά στις γυναίκες είναι πως χαρακτηρίζονται από άνεση, εξαιρετική ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάπως έτσι, η Envie Shoes έχει καταφέρει να μονοπωλεί σταθερά το ενδιαφέρον των shoe lovers και να αποτελεί την Νο1 επιλογή των επώνυμων κυριών για κάθε κομψή τους εμφάνιση.

Envie Shoes

Envie Shoes

Με όλα τα #EnvieGirls θέλει να γιορτάσει αυτή την εντυπωσιακή πορεία η Envie Shoes και να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας ακόμη πιο συναρπαστικής εποχής. Γι΄αυτό αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί απίστευτες εκπτώσεις 50% στο στο e-shop της www.envieshoes.gr για λίγες μόνο ημέρες. Η ευκαιρία που περιμέναμε όλα τα #EnvieGirls για να αποκτήσουμε όλα τα αγαπημένα μας σχέδια. Μη την χάσετε!

Και #StayTuned για περισσότερες εκπλήξεις @EnvieShoes.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ