Follow us

H S/S '23 συλλογή της Elisabetta Franchi είναι ένα νομαδικό ταξίδι στη θηλυκότητα

Η Elisabetta Franchi δημιούργησε μία συλλογή που θα σε ταξιδέψει.

MissBloom TEAM
Η Elisabetta Franchi αφιερώνει τη συλλογή της στις γυναίκες που αγαπούν τα ταξίδια Courtesy of Elisabetta Franchi

Υπάρχει μια μεγάλη επιθυμία για ταξίδι και μια λαχτάρα για αναγέννηση, για ένα νέο τρόπο να ξεκινήσουμε το ταξίδι, ακόμα κι αν είναι στη φαντασία μας. Η Elisabetta Franchi αφιερώνει τη συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2023 σε αυτό το χαρούμενο, νομαδικό ένστικτο που κατοικεί στην ψυχή μας, αλλά και στην γκαρνταρόμπα μας, γεμίζοντάς την με την ατμόσφαιρα και τις αναμνήσεις από αμέτρητες τοποθεσίες.

H S/S '23 συλλογή της Elisabetta Franchi είναι ένα νομαδικό ταξίδι στη θηλυκότητα

Τίποτα δεν μοιάζει να είναι τυπικό ή συνηθισμένο. Υπάρχει ένα αισθητηριακό θέμα, που διαχέεται στη συλλογή, εμπνευσμένο από περιοχές από το Νέο Μεξικό έως την Αργεντινή, που θυμίζει το θρόισμα των φυτών και τη ζωντάνια των πόλεων στη Νότια Αμερική. Η ενέργεια και το μυστήριο του τάνγκο ζωντανεύουν στα κρόσσια που χορεύουν, που πάντα ήταν μέρος της ταυτότητας του brand, αλλά που σε αυτή την περίσταση είναι στολισμένα με ξύλινες χάντρες σε δύο χρώματα, τις αποχρώσεις του βουτύρου και της σοκολάτας. Η ημέρα και η νύχτα εναλλάσσονται στο ρυθμό των γραφιστικών σχεδίων. Αυτά τα πρωτότυπα μοτίβα ορίζουν την μεταβαλλόμενη ''γεωμετρία'' των ρούχων: από τα μαγιό έως τις ζακέτες και τα κλασσικά παντελόνια της σε Elisabetta Franchi σε ελαστικό κρεπ ύφασμα.

Courtesy of Elisabetta Franchi
Courtesy of Elisabetta Franchi

Οι αποχρώσεις του βουτύρου, της μαύρης σοκολάτας, του γάλατος, του μελανιού ή της γλυκόριζας: η χρωματική παλέτα φαίνεται να έχει πάρει ''μυρωδιά'' από τα αρώματα εκείνων των τόπων, ενώ οι υφές αλλάζουν διαρκώς. Υφάσματα από raffia μεταμορφώνονται σε ένα φόρεμα, μετά σε φούστα και μετά σε ένα μάξι παλτό με κρόσσια. Υπάρχει μια πλούσια συλλογή από διαφορετικά πλεκτά σε ζακάρ ή με ανάγλυφες επιφάνειες, ακόμα και με χειροποίητες λεπτομέρειες όπως σε σχέδια με βελονάκι.

Courtesy of Elisabetta Franchi
Courtesy of Elisabetta Franchi

Ο βασικός πρωταγωνιστής της συλλογής είναι η γυναικεία μέση, που τονίζεται από κροπ μπλούζες και προσεκτικά επιλεγμένα αξεσουάρ. Ξεχωριστά κομμάτια αποτελούν επίσης τα παλτό και τα φορέματα με πλεκτές λεπτομέρειες. Στα αξεσουάρ ξεχωρίζουν τα σανδάλια-πλατφόρμες από raffia, πολύ ψηλές αλλά άνετες, μια τσάντα ώμου σαν κιλίμι, και τα κεντημένα clutch που θυμίζουν μια σύγχρονη εκδοχή των κοσμημάτων εμπνευσμένων από το τάνγκο. Το καπέλο σε στυλ Gambler συμπληρώνει τα σύνολα αυτών των δυναμικών γυναικών που μπορούν να ταξιδέψουν όσο μακριά θέλουν, έως τον αντίποδα των κλισέ.

Courtesy of Elisabetta Franchi
Courtesy of Elisabetta Franchi

Κεντρική διάθεση για την Ελλάδα-Gruppo Pagoni, Elisabetta Franchi store Mykonos, Elisabetta Franchi @Eponymo Golden Hall και σε επιλεγμένα καταστήματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ