Follow us

Το αγαπημένο φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι εκείνο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Η Σίσσυ Χρηστίδου αγαπά πολύ το πιο διαχρονικό φόρεμα.

MissBloom TEAM
xamogelakaipali instagram @xamogelakaipali

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, αφού είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" στο Mega. Μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου ξεχωρίζει με το στιλ της, αφού γνωρίζει πως να αναδείξει τη σιλουέτα και τις καμπύλες της.

Μέσα στα χρόνια της τηλεοπτικής καριέρας της, η παρουσιάστρια έχει δείξει την προτίμηση της στα φορέματα και πιο συγκεκριμένα στα κρουαζέ φορέματα. Μία επιλογή που σαφώς δεν είναι καθόλου τυχαία.

Τα wrap ή κρουαζέ φορέματα ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, κολακεύοντας τον με τον πιο κομψό και θηλυκό τρόπο. Πρόκειται μάλιστα για ένα πολυμορφικό κομμάτια που θυμίζει φόρεμα, ρόμπα, κιμονό, toga και αξίζει μία θέση σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Ο λόγος που τα wrap φορέματα είναι τόσο ξεχωριστά είναι πως ακολουθούν και αγκαλιάζουν τις γραμμές του σώματος, αναδεικνύοντας τις γραμμές του. Την ύπαρξη του στη ντουλάπα μας, την οφείλουμε στη Diane Von Furstenberg κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ λειτουργικό και κομψό στιλ φορέματος που έμελλε να αποκτήσει την αξία του κλασικού στη γκαρνταρόμπα μας. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με περισσότερα φορέματα, εκείνα σε κρουαζέ γραμμή είναι σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Άλλωστε, μπορείς να βρεις wrap φορέματα σε κάθε πιθανή απόχρωση ή μοτίβο, για casual ή formal περιστάσεις, ώστε να επιλέξεις τα ιδανικά σχέδια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ