Follow us

MOJO | Μια ελληνική συλλογή γεμάτη cool pieces που θα γίνουν "το τυχερό μας"

Mojo είναι το τυχερό, το φυλαχτό, αλλά και μια συλλογή με ρούχα που θα φοράμε κάθε φορά που θέλουμε ένα boost αυτοπεποίθησης, ρούχα που θα μας συντροφεύουν σε όλες τις μεγάλες και μικρές στιγμές μας.

MissBloom TEAM
μοδα Courtesy of Arpyes

Είναι εκείνο το "τυχερό” κοστούμι που φορέσαμε στη συνέντευξη για τη δουλειά που θέλαμε τόσο πολύ. Είναι εκείνο το "γούρικο” φόρεμα που κάθε φορά που το φοράμε, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μας κάνει να νιώθουμε πως η βραδιά μας ανήκει. Είναι εκείνο το ρούχο, που λειτουργεί σαν το δικό μας προσωπικό διαχρονικό staple, που όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν θα χάσει ποτέ τη μαγεία του. Είναι εκείνο το ρούχο-θησαυρός που θα είναι πάντα και χωρίς δεύτερη σκέψη στην πρώτη γραμμή στις μικρές και μεγάλες στιγμές μας, όταν χρειαζόμαστε λίγο από το "τυχερό” του. Είναι το mojo μας.

Mojo σημαίνει το τυχερό, το φυλαχτό, αλλά χρησιμοποιείται επίσης και για να χαρακτηρίσει την προσωπική μας γοητεία, την ικανότητά μας να μαγνητίζουμε τα βλέμματα. Όλη αυτή τη μαγεία έκλεισε στη νέα του συλλογή MOJO το ελληνικό brand Arpyes, που κάθε σεζόν γοητεύει με τα σχέδια του.

MOJO | Μια ελληνική συλλογή γεμάτη cool pieces που θα γίνουν "το τυχερό μας"

Βρες όλη τη συλλογή MOJO Εδώ

Η Εύα και η Ιακωβίνα, οι δύο δημιουργοί του brand Arpyes ήθελαν στη φετινή συλλογή τους για Φθινόπωρο/Χειμώνα να δημιουργήσουν ρούχα επιφορτισμένα με μια όμορφη ενέργεια, τα οποία άνετα θα μπορούσαν να λάβουν μονομιάς μια υψηλή θέση στο ράφι με τα αγαπημένα μας κομμάτια, τα οποία όχι μόνο μπορούν να λειτουργήσουν ως το τυχερό μας, αλλά μπορούν να μας βοηθήσουν να εκφράσουμε το MOJO μέσα μας, δηλαδή το δικό μας "μαγικό” προσωπικό μας χάρισμα.

arpyes

Βρες το εδώ

"Η λέξη MOJO αρχικά σήμαινε το γούρι, το μαγικό ή ένα φυλαχτό. Σήμερα όμως, το MOJO έχει πάρει και μια ακόμη σημασία που δηλώνει την προσωπική μας επιρροή, την αυτοπεποίθηση και το χάρισμα μας. Φτιάξαμε λοιπόν, μια συλλογή για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το δικό σας MOJO” ανέφεραν η Εύα και η Ιακωβίνα.

Καθένα από τα ρούχα της συλλογής MOJO, έχει το όνομα ενός φυλαχτού. Nazaar που είναι το φυλαχτό-ματάκι, Dreamcatcher δηλαδή ονειροπαγίδα, Fortune Cookie, τα αγαπημένα μας τυχερά μπισκότα που κρύβουν μέσα τους μια προφητεία, Horseshoe που θεωρείται ότι προστατεύει τον κάτοχό του από την μαγεία, την κακή τύχη και το κακό μάτι, αλλά και Love spell που είναι το ξόρκι αγάπης, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα των ρούχων της νέας τους συλλογής.

roz

Βρες το φόρεμα και το γιλέκο εδώ

Οι Arpyes είναι ένα brand που έχει γίνει γνωστό για τέσσερα πράγματα: τις άνετες φαρδιές γραμμές, τις εντυπωσιακές μονοχρωμίες, τα απρόσμενα prints και την cool, urban διάθεσή τους. Και στη συλλογή MOJO τα συναντάμε και τέσσερα.

Βρήκαμε suits με oversized σακάκια & πουκάμισα, day-to-night χρωματιστά παντελόνια (αλλά και με διχρωμίες όπως τα Yin Yang pants που είναι στο πάνω μέρος cream και στο υπόλοιπο μαύρο ή camel), cozy πουλόβερ και γιλέκα, t-shirts, φορέματα με απαλά υφάσματα, αλλά και σετάκια για look που ξεπερνούν τα πρέπει και κάνουν τη διαφορά.

μοδα

Βρες όλη τη συλλογή MOJO Εδώ

Η νέα συλλογή κυριαρχείται από έντονα prints από animal έως καρό, αλλά και μονοχρωμίες που κινούνται σε όλη τη χρωματική παλέτα, από φούξια μέχρι μαύρο, ώστε η κάθε σύγχρονη ‘Άρπυια” να βρει αυτό που της ταιριάζει καλύτερα και αυτό που πιστεύει ότι εκφράζει καλύτερα και πιο ελεύθερα την προσωπικότητά της.

Οι Arpyes μας παροτρύνουν να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά totals με τα ίδια χρώματα, αλλά και να παίξουμε με τα χρώματα και τα patterns και να κάνουμε τολμηρά mix & match σύνολα, δημιουργώντας τα δικά μας statement. Και μιας που η θερμοκρασία είναι χαμηλή, το layering επιβάλλεται.

Μοδα

Φτιάξε το δικό σου layering με items της MOJO collection

Με την τελευταία τους συλλογή οι Arpyes θέλησαν να μας βάλουν σε έναν άλλο κόσμο, λίγο πιο μαγικό και ονειρικό και να γεμίσουν την ντουλάπα μας με κομμάτια που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα. Γιατί στις gloomy μέρες του χειμώνα, όλοι χρειαζόμαστε έστω μικρά πράγματα που φέρνουν μεγάλη χαρά. Και τα κατάφεραν: μας μάγεψαν.

mode

Βρείτε όλη τη συλλογή MOJO εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ