Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το ιδανικό πουλόβερ για τη μεταβατική εποχή

Η Τόνια Σωτηροπούλου προτείνει την αγορά που αξίζει να κάνεις αυτή την περίοδο.

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram @toniasotiropoulou

Η μεταβατική περίοδος από το καλοκαίρι στον χειμώνα, a.k.a το φθινόπωρο είναι μία μεγάλη στιλιστική πρόκληση για τις περισσότερες γυναίκες. Εκτός από την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, χρειάζεται να σκεφτούμε έξυπνους τρόπους για να ντυθούμε κομψά και να δημιουργήσουμε συνδυασμούς που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα στις συχνές αλλαγές της θερμοκρασίας. Όπως για κάθε στιλιστικό ζήτημα, έτσι και για αυτό, ο κόσμος της μόδας έχει τις απαραίτητες λύσεις για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μία από αυτές είναι να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με πουλόβερ όπως αυτό που φόρεσε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, σε μία από τις αναρτήσεις της στο Instagram, η Τόνια Σωτηροπούλου έχει δημιουργήσει ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο, συνδυάζοντας ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες σε ανοιχτό καφέ χρώμα με πουλόβερ σε λεπτή πλέξη με burnt orange απόχρωση από τη νέα συλλογή της Falconeri. Αυτό το color combo είναι άκρως φθινοπωρινό και σίγουρα πολύ κομψό.

Το item που ξεχωρίσαμε από την εν λόγω εμφάνιση είναι δίχως αμφιβολία το πουλόβερ, αφού είναι ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο. Αυτή την εποχή του χρόνου, η θερμοκρασία δεν είναι ιδιαιτέρως χαμηλή, ωστόσο κάποιες ώρες της ημέρας μπορεί να κάνει περισσότερο κρύο. Έτσι, τα πουλόβερ σε λεπτή πλέξη είναι ιδανικά για να πετύχεις τον στόχο σου και πολύ χρήσιμα για έναν επιπλέον λόγο. Μπορείς να δημιουργήσεις layering.

Εκτός από το καλοκαίρι, όλες τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου, το layering σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τη θερμοκρασία και τις εναλλαγές της χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου. Όσον αφορά λοιπόν στη μεταβατική περίοδο, ο συνδυασμός από διάφορες στρώσεις ρούχων πρόκειται να σου φανεί πολύ χρήσιμος. Πρόσθεσε ένα πουκάμισο μέσα από το πουλόβερ ή το φόρεμα ή ένα σακάκι μέσα από τη καμπαρντίνα, ένα t-shirt κάτω από τη μπλούζα ή πέρασε μία ζακέτα στους ώμους σου. Γενικώς, ο στόχος είναι να μπορείς να αφαιρέσεις ή να προσθέσεις εύκολα κάποιο ρούχο είτε κρυώνεις είτε ζεσταίνεσαι.

Το φθινοπωρινό look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Get the Look

Μπλούζα από Ultrafine Cashmere Falconeri

Μπλούζα από Ultrafine Cashmere Falconeri

Μπλούζα από Ultrafine Cashmere Falconeri

Μπλούζα από Ultrafine Cashmere Falconeri

Μπλούζα με Λαιμόκοψη V από Ultrafine Cashmere Falconeri

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ