Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπά το animal print | Πώς θα φορέσεις με στιλ το αμφιλεγόμενο μοτίβο

Η Αθηνά Οικονομάκου θα σε πείσει να προσθέσεις τα animal prints στο ντύσιμό σου.

athinao1konomakou Instagram @athinao1konomakou

Έχοντας έναν λογαριασμό στο Instagram που μετρά περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers, δική της εταιρεία με κοσμήματα αλλά και ρούχα, η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο διάσημες fashionistas της χώρας μας. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας αγαπά πολύ τον κόσμο της μόδας και έχει ένα προσεγμένο στιλ που αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες που την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, παρατηρήσαμε πως η Αθηνά Οικονομάκου έχει ήδη ξεχωρίσει το αγαπημένο της μοτίβο για το φθινόπωρο. Ο λόγος για το animal print, το διαχρονικό μοτίβο που μετρά χρόνια παρουσίας στη γυναικεία μόδα και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στις τάσεις. Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα επιλέγει πολύ συχνά το animal print για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Μερικά από τα κομμάτια που έχει στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα της είναι το πουκάμισο, μία mini φούστα, ένα μακρύ φόρεμα με cut-outs, μία μπλούζα αλλά και ένα cropped τοπ. Η ηθοποιός μάλιστα δεν διστάζει να συνδυάζει το animal print με χαρούμενες αποχρώσεις όπως ένα σακάκι σε baby blue, ενώ γνωρίζει πολύ καλά πως ο πιο chic τρόπος για να αναβαθμίσεις το τζιν παντελόνι σου είναι αν το συνδυάσεις με ένα top σε animal print.

Η εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου στο Πρωινό

Μία ακόμα απόδειξη του πόσο αγαπά η Αθηνά Οικονομάκου το animal prin είναι η πρόσφατη εμφάνισή της στο Πρωινό. Πιο συγκρκειμένα, η ηθοποιός δημιούργησε ένα φθινοπωρινό look, συνδυάζοντας μία ψηλόμεση παντελόνα σε μπεζ απόχρωση από suede δέρμα με ένα bodysuit σε leopard μοτίβο και ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα μακρύ γιλέκο.

Η Αθηνά Οικονομάκου αγαπά το animal print

Styling Tip 1

Μία εύκολη και πρακτική επιλογή για να είσαι σίγουρη πως δεν θα κάνεις κάποιο στιλιστικό ατόπημα είναι να συνδυάσεις το animal print με μαύρο. Για παράδειγμα, ένα πουκάμισο σε αυτό το τόσο δυναμικό μοτίβο συνδυάζεται άψογα με μαύρο παντελόνι ή φούστα και το αποτέλεσμα είναι αρμονικό.

Styling Tip 2

Ένα παλτό, ένα σακάκι ή μία καμπαρντίνα σε animal print μοτίβο πρόκειται να λειτουργήσει ως η πινελιά που θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα looks του φθινοπώρου και του χειμώνα. Ειδικά εάν συνηθίζεις να φοράς μονοχρωματικά σύνολα είτε σε γήινες είτε σε μαύρη απόχρωση, ένα πανωφόρι σε animal print θα κάνει τη διαφορά στο ντύσιμό σου.

Styling Tip 3

Δίχως αμφιβολία, κάθε φορά που φέρνουμε στο νου μας το animal print, η σκέψη μας πηγαίνει αυτομάτως στο leopard. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό μοτίβο που ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Cheetah, snakeskin, tiger και zebra ρίγες, cow και giraffe patterns, αυτά τα animal μοτίβα έχουν κερδίσει μία σταθερή θέση στον κόσμο της μόδας, αφού σχεδόν κάθε χρόνο έχουν παρουσία στη λίστα με τις τάσεις. Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν σου αρέσει κάποιο από αυτά, δεν σημαίνει πως χρειάζεται να τα απορρίψεις όλα. Κάνε διάφορες δοκιμές μέχρι να βρεις το μοτίβο που ταιριάζει με την αισθητική σου.

Styling Tip 4

Με την πάροδο του χρόνου και τις δεκαετίες παρουσίας που μετρούν στον κόσμο της μόδας, τα animal prints έχουν πλέον την αξία των neutrals. Αυτό σημαίνει πως συνδυάζονται εύκολα με τις περισσότερες αποχρώσεις αλλά και με μοτίβα όπως το καρό, τα florals οι ρίγες, δημιουργώντας έτσι πολύ εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

Styling Tip 5

Σίγουρα, το mix&match με animal prints απαιτεί προσοχή για να είναι αρμονικό το αποτέλεσμα. Ωστόσο, η πιο ασφαλής τακτική που ακολουθούν οι fashion gurus είναι να συνδυάζουν το cow print με ένα άλλο ασπρόμαυρο μοτίβο όπως το ριγέ. Το μαύρο και το λευκό είναι αποχρώσεις που ταιριάζουν πάντα μεταξύ τους και κάνουν μία εμφάνιση να αποπνέει φινέτσα και κομψότητα. Συνδυάζοντας, λοιπόν, δύο μοτίβα σε αυτούς του δύο τόνους το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ