Follow us

Η πρώτη Woolrich boutique στην Ελλάδα με τις stylish συλλογές του premium brand είναι γεγονός

Ανακάλυψε την συλλογή της Woolrich αποκλειστικά στο pop up store του ομίλου στην Γλυφάδα.

MissBloom TEAM
Η πρώτη Woolrich boutique με τις stylish συλλογές του premium brand Courtesy of Woolrich

Η Woolrich σε συνεργασία με τον όμιλο εταιριών LH Group καλωσορίζει με ενθουσιασμό την πρώτη Woolrich boutique στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα premium brand με παγκόσμια παρουσία από το 1830, πρωτοπόρο στη δημιουργία του pattern καρό άσπρο-κόκκινο, με συλλογές άμεσα συνδεδεμένες με τη φύση.

Η πρώτη Woolrich boutique στην Ελλάδα με τις stylish συλλογές του premium brand είναι γεγονός

Η νέα καμπάνια FW ’22-23 με τίτλο "The Outsiders” που βασίζεται στο όραμα του design director, Mark van Beek, δίνει έμφαση στο ότι οι καταναλωτές επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στην φύση και είναι συνδεδεμένη με το περιπετειώδες πνεύμα της υπαίθρου. Έτσι, η Woolrich προσφέρει άπειρες επιλογές σε μπουφάν, παλτό και άκρως ζεστά ρούχα καθώς και αξεσουάρ.

Courtesy of Woolrich

Έχοντας κοινές αξίες και ιδανικά με την LH Group, η Woolrich υποστηρίζει την βιωσιμότητα και ενθαρρύνει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Έχει δεσμευτεί, λοιπόν, να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και επικεντρώνεται στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Προωθεί τη χρήση υφασμάτων, ινών και πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον και εργάζεται σκληρά για να αυξήσει τη χρήση υφασμάτων χαμηλής επίπτωσης. Φροντίζει, επίσης, να παρέχει στους πελάτες λεπτομερείς οδηγίες φροντίδας, οι οποίες βοηθούν ώστε τα κομμάτια να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο.

Courtesy of Woolrich

Ανακάλυψε την συλλογή της Woolrich αποκλειστικά στο pop up store του ομίλου, στην Γλυφάδα στη Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24. Ένα κατάστημα που εναλλάσσει μέσα στο χρόνο δύο αγαπημένα luxury fashion brands, Vilebrequin & Woolrich. Έτσι ο μέχρι πρόσφατα καλοκαιρινός μας προορισμός μετατρέπεται σε άκρως χειμερινό για άνδρες και γυναίκες.

Courtesy of Woolrich

Για περισσότερες πληροφορίες για το Pop up store πατήστε εδώ: https://bit.ly/3EcnSep

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ