Follow us

Είσαι φοιτήτρια ή working girl; Αυτή η Mango τσάντα που χωρά το laptop σου είναι η must αγορά του φθινοπώρου

Η Mango τσάντα που θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

street style Splash News / Ideal Image

Όσον αφορά στα αξεσουάρ, δηλαδή σε εκείνα τα items που μας βοηθούν να κάνουμε το ντύσιμό μας πιο ξεχωριστό, οι γυναίκες θα μπορούσαμε να χωριστούμε σε δύο κατηγορίες: σε εκείνες που αγαπούν τις τσάντες και σε εκείνες που προτιμούν τα παπούτσια. Ανεξάρτητα από αυτόν τον διαχωρισμό βέβαια, υπάρχει ένα στιλ τσάντας που έχει την έγκριση όλων των γυναικών. Ο λόγος για εκείνη την τσάντα που κρατάμε στην καθημερινότητά μας και χωρά όλα όσα χρειαζόμαστε μέσα στην ημέρα μας.

Η πιο συχνή επιλογή των σύγχρονων γυναικών είναι οι tote bags, που είναι ευρύχωρες, πολύ πρακτικές και χωρούν ατζέντα, πορτοφόλι, νεσεσέρ και ό,τι άλλο επιθυμείς να έχεις συνεχώς μαζί σου στη διάρκεια της ημέρας σου. Σε περίπτωση που είσαι φοιτήτρια ή working girl και θέλεις να χρειάζεται να έχεις συνεχώς μαζί σου τον φορητό υπολογιστή σου, τότε και πάλι η tote τσάντα είναι η must have αγορά που αξίζεις να κάνεις.

Σε περίπτωση που είσαι σε διαδικασία αναζήτησης κάποιας νέας tote bag, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Εμείς κάναμε τη δική μας έρευνα shopping και ξεχωρίσαμε μία μαύρη μεγάλη τσάντα από τη νέα συλλογή της Mango που ανταποκρίνεται δίχως αμφιβολία στις ανάγκες σου. Το χρώμα της την καθιστά εξαιρετικά πρακτική αφού ταιριάζει με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις, το μέγεθος της είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρά τόσο τα προσωπικά σου αντικείμενα όσο και το laptop σου, ενώ τα λουριά της είναι αρκετά σταθερά.

Η must αγορά του φθινοπώρου

Είσαι φοιτήτρια ή working girl; Αυτή η Mango τσάντα που χωρά το laptop σου είναι η must αγορά του φθινοπώρου
Τσάντα shopper Mango

Θα τη βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ