Follow us

How do you wear Steve Madden? Η νέα συλλογή του σχεδιαστή σε καλεί σε stylish βραδινές εξόδους

Αυτή τη σεζόν με τη νέα του καμπάνια ''Α Night on the Town'', ο Steve Madden ετοιμάζεται και βγαίνει έξω.

MissBloom TEAM
How do you wear Steve Madden? Η νέα συλλογή του σχεδιαστή σε καλεί σε stylish βραδινές εξόδους Courtesy of Steve Madden

O Αμερικανός σχεδιαστής Steve Madden παρουσιάζει τη νέα του καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 ''Α Night on the Town'' και μας προσκαλεί να ετοιμαστούμε και να βγούμε μαζί του σε μία αξέχαστη βραδινή έξοδο με πολύ στιλ.

Wear Steve Madden out - Wear it loud - Wear it with everything - Wear it head-to-toe | Δείξε μας πώς φοράς τα Steve Madden σου

Ο Αμερικάνος σχεδιαστής εστιάζει στις αναμνήσεις που δημιουργούμε ενώ ετοιμαζόμαστε για μία βραδινή έξοδο με τους φίλους μας. Με μια ποικιλία από στιγμιότυπα και ματιές πίσω από την κουρτίνα, η ομάδα του σχεδιαστή κατέγραψε αυτό το ταξίδι και μας προσκαλεί να μοιραστούμε τα looks μας με τα Steve Madden παπούτσια μας. Σε τελική ανάλυση, κάθε βραδινή έξοδος είναι μια αφορμή για να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνεις από το να φορέσεις τα καινούργια σου Steve Madden.

How do you wear Steve Madden? Η νέα συλλογή του σχεδιαστή σε καλεί σε stylish βραδινές εξόδους

Πρωταγωνιστές της φθινοπωρινής συλλογής του Steve Madden είναι οι μπότες μέχρι το γόνατο και τα στενά μποτάκια, τα οποία φέρουν ιδιαίτερα σχέδια τακουκιών. Επίσης, ο έντονος χαρακτήρας τους εμπλουτίζεται και με τις 90s πινελιές, που πρόσθεσε ο Steve Madden μέσω ζωντανών χρωμάτων και γκλίτερ -λεπτομέρειες που θα δεις και στα σχέδια των sneakers. Ακόμα, οι πλατφόρμες και οι έντονες σόλες, σήμα κατατεθέν του brand αναλαμβάνουν νέα ύψη τόσο στα βραδινά όσο και στα casual σχέδια.

Courtesy of Steve Madden

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Fall Winter ’22 στο www.nak.gr με δωρεάν αποστολή & αλλαγή σε όλη την Ελλάδα και στα φυσικά καταστήματα NAK Shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Courtesy of Steve Madden

NEW! Μπορείς να επιλέξεις και τον νέο τρόπο πληρωμής της Simpler και να ολοκληρώσεις τις αγορές σου με ένα click με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα, χωρίς φόρμες και χωρίς να χρειάζεται να θυμάσαι κωδικούς πρόσβασης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ