Follow us

Θέλεις να ταξιδεύεις πάντα με στιλ; Αυτή είναι η πιο κομψή βαλίτσα για τις εξορμήσεις σου

Η bestseller βαλίτσα trolley που θα σε βοηθήσει να ταξιδέψεις με στιλ.

MissBloom TEAM
Carpisa Courtesy of Carpisa

Βασική προϋπόθεση για να δημιουργήσεις το ιδανικό travel look χωρίς να κάνεις την παραμικρή έκπτωση στο στιλ σου είναι να επιλέξεις την ιδανική βαλίτσα. Εκείνη που χωρά όλα όσα χρειάζεσαι, έχει κομψό design, είναι πρακτική και κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα ώστε να επιλέξεις το σχέδιο που σου ταιριάζει περισσότερο. Ακριβώς αυτή την ανάγκη όλων των fashionistas αποφάσισε να ικανοποιήσει η Carpisa, προσθέτοντας νέα χρώματα στη σειρά με βαλίτσες GOTECH®.

Θέλεις να ταξιδεύεις πάντα με στιλ; Αυτή είναι η πιο κομψή βαλίτσα για τις εξορμήσεις σου

Οι bestseller αποσκευές αποσκευές της Carpisa ήταν διαθέσιμες σε πολλές αποχρώσεις, ωστόσο πλέον μπορείς να τις βρεις σε ολοκαίνουργια χρώματα όπως το φωτεινό μοβ, το απαλό powder pink και το έντονο πράσινο του πεύκου. Έτσι, οι βαλίτσες της GOTECH® συλλογής χαρακτηρίζονται από χρώμα, πρωτοποριακό σχεδιασμό, κομψότητα και στιβαρότητα, ώστε να ταξιδεύεις πάντα με κομψότητα και άνεση. Το ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι πως οι βαλίτσες έχουν κατασκευαστεί από eco-friendly υλικά.

Carpisa

Τα τρόλεϊ της σειράς GOTECH® είναι unisex και έχουν άκαμπτη δομή. Πιο συγκεκριμένα, κατασκευάζονται από Carpisa GOTECH, ένα επαναστατικό υλικό που είναι εξαιρετικής αντοχής, είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές, το οποίο σχεδιάστηκε από το Carpisa Lab, το τμήμα έρευνας και τεχνολογίας της εταιρείας. Επίσης, η νέα σειρά GOTECH αποτελείται από 70% ανακυκλωμένο πολυανθρακικό. Για την παραγωγή της συγκεκριμένης σειράς χρησιμοποιήθηκε υψηλό ποσοστό ανακυκλωμένου πλαστικού υλικού, με επακόλουθη εξοικονόμηση στη χρήση πρώτων υλών καθώς και σημαντική μείωση των εκπομπών CO2. Επιπλέον, η εσωτερική επένδυση είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο υλικό R-PET, που προέρχεται από την ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών. Οι αποσκευές CARPISA GOTECH είναι εξοπλισμένες με φερμουάρ YKK, παγκόσμιο ηγέτη στα εξαρτήματα κλεισίματος και κλείδωμα TSA, ενώ διαθέτουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τους εξαιρετικά αθόρυβους τροχούς τους.

Ανακάλυψε όλα τα νέα χρώματα της CARPISA GOTECH, αλλά και ό,τιδήποτε χρειαστείς για το ταξίδι σου, στα καταστήματα Carpisa.

Η νέα καμπάνια της Carpisa

Βαλίτσα GOTECH® Carpisa

Βαλίτσα GOTECH® Carpisa

Βαλίτσα GOTECH® Carpisa

Βαλίτσα GOTECH® Carpisa

Βαλίτσα GOTECH® Carpisa

Βαλίτσα GOTECH® Carpisa

Βαλίτσα GOTECH® Carpisa

Βαλίτσα GOTECH® Carpisa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ