Follow us

Το νέο ανανεωμένο κατάστημα της BSB άνοιξε τις πόρτες του στο The Mall Athens

Το νέο κατάστημα της BSB υπόσχεται ακόμα πιο απολαυστικό shopping.

MissBloom TEAM
bsb

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου άνοιξαν και πάλι οι πόρτες του καταστήματος BSB στο The Mall Athens, μετά από τη ριζική ανακαίνιση που έκανε.

Το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό, με έναν χώρο υψηλής αισθητικής και έμφαση στη σχεδιαστική εργονομία, βασισμένο στο νέο concept των καταστημάτων του αγαπημένου fashion brand.

Το νέο ανανεωμένο κατάστημα της BSB άνοιξε τις πόρτες του στο The Mall Athens

Το σύγχρονο design όπου κυριαρχούν οι αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου έχει συνδυαστεί με βιομηχανικά στοιχεία όπως οι μεταλλικές φωτιστικές ράγες οροφής και τα custom-made έπιπλα, δίνοντας μια διάσταση κομψής πολυτέλειας στο χώρο και αναδεικνύοντας άψογα τις συλλογές ρούχων και αξεσουάρ της εταιρείας.

Την ημέρα του re-opening, επισκέφτηκε το κατάστημα BSB, πλήθος πελατών μεταξύ των οποίων και επώνυμοι φίλοι της εταιρείας, όπως η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Γαλύφα που έκαναν ένα σύντομο live από το Instagram account της BSB, παρουσιάζοντας τα αγαπημένα τους κομμάτια από την τρέχουσα συλλογή.

σκορδα

Οι λάτρεις του brand, έκαναν τις αγορές τους και ανανέωσαν τη χειμερινή τους γκαρνταρόμπα, εκμεταλλευόμενοι της δυνατότητας να εγγραφούν εύκολα και γρήγορα στο loyalty πρόγραμμα της εταιρείας, BSB REWARDS, μέσω του οποίου κερδίζουν πόντους με κάθε αγορά και απολαμβάνουν ξεχωριστά προνόμια.

"Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το υπέροχο, νέο μας κατάστημα στο Mall of Athens. Έμπνευσή μας το πάθος για τη μόδα, η αγάπη για την τέχνη, ο σεβασμός για τον πλανήτη. Συνοδοιπόροι μας σε όλα αυτά οι άνθρωποι μας. Είμαστε μια εταιρεία που αναζητά διαρκώς νέα ταλέντα και δίνει ώθηση σε νέους ανθρώπους για να αναπτυχθούν μαζί μας", δήλωσε η Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της BSB κα. Σοφία Μπιθαρά.

σκορδα

Ο όμιλος B&F, συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία, ακολουθώντας πιστά την υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σήμερα, απαριθμεί 193 καταστήματα σε 20 χώρες διεθνώς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ