Follow us

Αυτή η τάση ενώνει τη μόδα και το ποδόσφαιρο και πρέπει να τη δοκιμάσεις

Το πιο unexpected κομμάτι που θα θες να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου.

MissBloom TEAM
Η τάση του φθινοπώρου που ενώνει τη μόδα και τα σπορ Splash News / Ideal Images

Η μόδα εν έτη 2022 δεν έχει φραγμούς. Εξελίσσεται ταχύτατα και φέρνει νέα, πρωτοποριακά trends καθημερινά στη ζωή μας. Η έμπνευση από άλλους χώρους είναι κάτι σύνηθες στη μόδα. Πολύ συχνά βλέπουμε ρούχα με επιρροές από πίνακες ζωγραφικής, λογοτεχνικά έργα, ταινίες του σινεμά, από κτήρια, και φυσικά από τον αθλητισμό. Στις tennis skirts, στα κολεγιακά jackets και στα μπαλετικά μπολερό, που έχει δανείσει ο αθλητισμός στη μόδα, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα κομμάτι που προέρχεται από τον πιο unexpected χώρο: η πιο πρόσφατη "συνέργεια", λοιπόν, που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να προβλέψει είναι αυτή της μόδας και του ποδοσφαίρου.

Με πιο απλά λόγια, οι ποδοσφαιρικές (τύπου) μπλούζες αποτελούν το πιο hot και ιδιαίτερο streetstyle trend αυτή τη στιγμή.

Δύο φαινομενικά άσχετοι χώροι, γεμάτοι αντιθέσεις, έχουν βρει το σημείο τομής τους και το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ, και όχι μόνο σε εμάς. Style icons επιλέγουν συχνά για τις streetstyle εμφανίσεις τους ποδοσφαιρικές μπλούζες, άψογα εναρμονισμένες με τα outfits τους.

Είτε τη φορέσετε με μία midi υφασμάτινη ή τζιν φούστα για πιο casual πρωινές εμφανίσεις είτε με ψηλοτάκουνα και κάποιο statement τσαντάκι για πιο glam looks, αυτό το κομμάτι μπορεί να γίνει η πιο cool προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου.

Get the Style

Πάρε ιδέες για το ντύσιμό σου με ποδοσφαιρικές μπλούζες από τα looks των fashionistas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ