Follow us

Το στιλ της Φωτεινής Παπαθεοδώρου | Τα items που δεν αποχωρίζεται η πρωταγωνίστρια της σειράς "Μαύρο Ρόδο"

Ρούχα και αξεσουάρ που βρίσκονται στη γκαρνταρόμπα της Φωτεινής Παπαθεοδώρου.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου Instagram @elenimenegaki

Φέτος, είναι η χρονιά της μυθοπλασίας, αφού τα προγράμματα τα καναλιών προσφέρουν πληθώρα από σειρές, ώστε ο κάθε τηλεθεατής να επιλέξει τις ιστορίες που επιθυμεί να παρακολουθήσει. Μία από τις πολυαναμενόμενες σειρές μάλιστα, το "Μαύρο Ρόδο” που προβάλλεται στο Mega έχει ήδη καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού που παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον κάθε νέο επεισόδιο. Ένας από τους λόγους είναι και η πρωτοεμφανιζόμενη πρωταγωνίστρια της σειράς, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Πριν από το "Μαύρο Ρόδο”, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είχε συμμετάσχει στην ταινία της Μιμής Ντενίση "Σμύρνη μου Αγαπημένη” αλλά και στα επεισόδια των ξένων σειρών "Chance Encounters” το 2019 και "Fast Forward” το 2018, αλλά και στην ταινία μικρού μήκους "In Brighton”. Εκτός από την υποκριτική, έχει ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία και παραγωγή της μικρούς μήκους ταινίας "Locked In”. Το εν λόγω εγχείρημα βραβεύτηκε μάλιστα στον σκηνοθετικό διαγωνισμό Straight8 το 2017 που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ της Αγγλίας, Super Shorts. Η ηθοποιός έχει πραγματοποιήσει επίσης σπουδές στην αγγλική φιλολογία και την κλασική φιλολογία στη Βρετανία, αλλά και υποκριτική στο Λονδίνο.

Όπως είναι αναμενόμενο, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έχει κεντρίσει την προσοχή του κοινού, που παρακολουθεί πιστά τη σειρά "Μαύρο Ρόδο”. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα έχει και το στιλ της. Κάνοντας ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, παρατηρεί κανείς πως η ηθοποιός αγαπά τα ταξίδια και τις φωτογραφίες με τοπία και τους φίλους της. Από τα εν λόγω στιγμιότυπα, ξεχωρίσαμε κάποια items που έχουν σταθερή θέση στη γκαρνταρόμπα της. Τζιν παντελόνια, πουλόβερ, παλτό σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το γκρι, μαύρα combat μποτάκια, καρό πουκάμισα, αλλά και αξεσουάρ όπως τα γυαλιά ηλίου και οι σκούφοι. Το στιλ της είναι cool, minimal και προσεγμένο, ενώ από τα παρακάτω looks καταλαβαίνουμε πως αγαπά την άνεση σε κάθε συνδυασμό που δημιουργεί.

Ολόσωμη φόρμα

Παλτό

Μαύρα μποτάκια

Καρό πουκάμισο

Γυαλιά ηλίου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ