Follow us

DRAGONCORE | Η νέα digital συλλογή της Stradivarius θα σε μεταφέρει σε έναν φανταστικό κόσμο

Η Stradivarius κυκλοφόρησε μία fashion forward συλλογή.

MissBloom TEAM
stradivarius

Η Stradivarius παρουσιάζει το 'DRAGONCORE', το Drop 03 της κολεξιόν που είναι εμπνευσμένη από την αισθητική των δράκων.

Το "Set your looks on fire!” αποτελεί ένα κάλεσμα σε δράση που έχει ως στόχο να στρέψει το βλέμμα μας στον κόσμο της μυθολογίας. Επίσης, μας προσκαλεί να φορέσουμε τα πιο εντυπωσιακά look της νέας κολεξιόν ψηφιακής μόδας των Stradivarius.

DRAGONCORE | Η νέα digital συλλογή της Stradivarius θα σε μεταφέρει σε έναν φανταστικό κόσμο

Το 'DRAGONCORE' δίνει το όνομα σε αυτή την capsule κολεξιόν που μας μεταφέρει σε ένα κόσμο φανταστικών πλασμάτων όλο μαγεία και υφών δράκων, με σχέδια από φωτιές και φτερά. Στοιχεία που αναπαριστούν ένα ταξίδι προς φανταστικές ιστορίες που γίνονται φορέματα με φτερά από φωτιές, ολόσωμες φόρμες από λάβα, φόρεμα με λέπια δράκου με φούστα από φτερά και set από συνθετική γούνα.

stradivarius

"Digital Fashion: wear the future now" είναι το όνομα του νέου προγράμματος ψηφιακής μόδας της Stradivarius, που αλλάζει για να προσφέρει μια εμπειρία εκ των έσω στον αγοραστή μέσω της ψηφιακής αγοράς κομματιών που μπορούν να προστεθούν σε εικόνες και για να τις μοιραστείς στα social. Μια νέα έννοια που μας προσκαλεί να προσαρμοστούμε στους ενδυματολογικούς κώδικες του μέλλοντος.

stradivarius

Πώς λειτουργεί η ψηφιακή μόδα της Stradivarius;

Ο χρήστης μπαίνει στην εφαρμογή του brand και πηγαίνει στη λειτουργία "Ψηφιακή μόδα”. Στη συνέχεια, βγάζει μια φωτογραφία ή διαλέγει μία από τις εικόνες του. Δοκιμάζει ό,τι θέλει και επιλέγει τι θέλει να αγοράσει. Στη συνέχεια, κατεβάζει τη φωτογραφία του και μοιράζεται στα social media το look του μέλλοντος της Stradivarius χρησιμοποιώντας #StradivariusDROPS.

Αυτό το drop προσφέρεται δωρεάν και προς το παρόν είναι διαθέσιμο στις παρακάτω αγορές: Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ελβετία, Αυστρία, Ιρλανδία, Δανία, Ρουμανία, Ελλάδα, Σουηδία, Βουλγαρία, Κροατία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Φινλανδία, Σλοβενία, Σερβία, Γαλλία, Τουρκία και Ολλανδία.

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή της Ψηφιακής μόδας της Stradivarius στην εφαρμογή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ