Follow us

Πώς θα βάλεις τα bold χρώματα στην γκαρνταρόμπα σου αποφεύγοντας τις υπερβολές

Ο "baby steps" οδηγός που χρειαζόσουν για να εντάξεις το χρώμα στην καθημερινότητά σου.

MissBloom TEAM
Bold γκαρνταρόμπα Splash News / Ideal Images

Το μαύρο είναι αναμφισβήτητα ένα αγαπημένο κλασικό χρώμα, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι και ένα αρκετά safe χρώμα. Πόσες φορές έχεις θελήσει να βάλεις ένα έντονο κόκκινο τζάκετ ή ένα εμπριμέ μίντι φόρεμα, και τελικά κατέληξες να φοράς το ίδιο μαύρο τζιν και το ίδιο μουντό παλτό, προτιμώντας να μη ρισκάρεις;

Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι ένα μικρό σπρώξιμο για να το τολμήσεις, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Μπορείς άνετα να εντάξεις colourful κομμάτια στα σύνολά σου, χωρίς να νιώσεις πως υπερβάλλεις. Κάθε βήμα είναι σημαντικό, ακόμα και μικρό. Αν θες πράγματι να ντύνεσαι με χρώματα, μπορείς να αρχίσεις ενσωματώνοντας μικρά αξεσουάρ ή παπούτσια, που δεν κάνουν τόσο "μπαμ” στην εμφάνισή σου και έπειτα να περάσεις στα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, όπως μπλούζες , παντελόνια και παλτά.

Αν θες κι ένα παραπάνω λόγο για να βάλεις χρώμα στη ζωή σου, η ίδια η Donatella Versace έχει πει "Colour is life, joy, fun”. Και εμείς της έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, και σου παρουσιάζουμε κάποιες προτάσεις με "τόσο-όσο" pop-of-colour, που θα σε βοηθήσουν σταδιακά να βγεις από το comfort zone σου και να αναδείξεις το πραγματικό σου στιλ:

Η τσάντα

Ο πιο εύκολος τρόπος να δώσεις ένα παραπάνω ενδιαφέρον στα μίνιμαλ σύνολά σου, χωρίς να ρισκάρεις ιδιαίτερα, είναι να κρατήσεις είτε μία statement τσάντα χειρός είτε μία φλούο crossbody τσάντα.

Το head accessory

Ένα χρωματιστό μαντήλι, μία κορδέλα, μία στέκα ή και ένας μπερές θα αποτελέσουν το πιο κομψό αξεσουάρ που θα απογειώσει την εμφάνισή σου.

Τα παπούτσια

Κομψά και διακριτικά, φλατ ή ψηλοτάκουνα, τα παπούτσια σε έντονα χρώματα δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Το τοπ

Μία μπλούζα ή ένα πουκάμισο αποτελεί βασικό στοιχείο ενός outfit, όμως αυτό μη σε τρομάζει. Αν διατηρήσεις τα υπόλοιπα κομμάτια neutral, ένα χρωματιστό τοπ θα σε φωτίσει όσο πρέπει.

Το παντελόνι

Ένα ακόμη βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, που όμως σε έντονο χρώμα θα αποτελέσει τη βάση για τα πιο στιλάτα και edgy σύνολά σου.

Το πανωφόρι

Για σένα που αποφεύγεις τα χρώματα, το πιο δύσκολο ίσως κομμάτι είναι το πανωφόρι που το προτιμάς ουδέτερο για να ταιριάζει με τα πάντα και νιώθεις στιλιστικά ασφαλής. Ξεκίνα δοκιμάζοντας βυσσινί, κυπαρισσί ή και baby blue παλτό και μπουφάν, και σιγά σίγα μπορείς να αρχίσεις να δοκιμάζεις πιο έντονα χρώματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ