Follow us

Η Chiara Ferragni και η Τόνια Σωτηροπούλου εμπιστεύονται και οι δυο τα πλεκτά από κασμίρ της Falconeri

Δες τα looks που δημιούργησαν με κομμάτια από τη νέα συλλογή.

Η Chiara Ferragni και η Τόνια Σωτηροπούλου εμπιστεύονται και οι δυο τα πλεκτά από κασμίρ της Falconeri Instagram @chiaraferragni & @toniasotiropoulou

Τα πλεκτά αποτελούν αδιαμφισβήτητα τους πρωταγωνιστές της μεταβατικής και χειμερινής γκαρνταρόμπας. Είναι τα κομμάτια που μπορούμε πάντα να εμπιστευόμαστε για ζεστές, άνετες και κομψές εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα και ανάλογα με την ποιότητα τους μπορούν να προσθέσουν πολυτέλεια ακόμα και στο πιο απλό look. Ήδη από τα μέσα του Σεπτεμβρίου, τα πλεκτά άρχισαν να κάνουν δειλά δειλά αισθητή την παρουσία τους στο street style με πολλές fashionistas να επαναφέρουν το hashtag #SweaterWeather και εμείς να αντλούμε στιλιστική έμπνευση για τα δικά μας σύνολα με cozy πλεκτά κομμάτια. Σήμερα, λοιπόν, ξεχωρίσαμε δύο fashion lovers με τα ιδανικά πλεκτά κομμάτια, που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου. Ο λόγος για την Chiara Ferragni και την Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι δύο fashionisstas έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο ιταλικό brand Falconeri και στη φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή του βρήκαν τα αγαπημένα τους κομμάτια. Μάλιστα, τα πλεκτά της Falconeri διαθέτουν υψηλή ποιότητα έτσι ώστε να αγκαλιάζουν μοναδικά το σώμα χωρίς να το περιορίζουν ή να δημιουργούν δυσφορία.

Chiara Ferragni & Τόνια Σωτηροπούλου ψηφίζουν Falconeri | Τα ζεστά και άνετα μπλουζάκια τους που αποπνέεουν πολυτέλεια και κομψότητα

Η Chiara Ferragni είναι μία fashionista, που έχει δημιουργήσει ισχυρό όνομα στη βιομηχανία της μόδας και εκατομμύρια άτομα την ακολουθούν. Έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, το οποίο θαυμάζεται και αντιγράφεται όσο λίγα, για αυτό και αν φορέσει κάτι εκείνη σημαίνει πως γρήγορα θα γίνει sold out. Όταν την είδαμε με το μακρυμάνικο ζιβάγκο από 100% Ultrafine Cashmere σε λευκή απόχρωση της Falconeri, ξέραμε πως πρέπει οπωσδήποτε να το κάνουμε δικό μας.

Το ίδιο ισχύει και για τα πρόσφατα looks της Τόνιας Σωτηροπούλου, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο κομψά σύνολα με πρωταγωνιστές τα cozy tops της Falconeri. Η ίδια επέλεξε την άνετη μπλούζα από Ultrafine cashmere 2/50 με λαιμόκοψη ''V'', ύφανση ριμπ και την άκρως φθινοπωρινή απόχρωση του πορτοκαλί, όπως επίσης και τη πετρόλ μακρυμάνικη μπλούζα από Ultrafine Cashmere με στρογγυλή κλειστή λαιμόκοψη.

Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην ποιότητα των κομματιών της Falconeri, καθώς τα μοντέλα Ultrafine Cashmere χρησιμοποιούν δύο μοναδικά χτενισμένα και στριμμένα νήματα, με συνολικό μήκος 12km. Αυτός ο τύπος ίνας διαθέτει φυσικά τα χαρακτηριστικά της θερμορύθμισης, της ελαστικότητας και της διαπνοής, για να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος σταθερή όπου και αν βρίσκεστε, σε κάθε εποχή, από την πιο ελαφριά στην πιο κρύα.

Βρες παρακάτω τα tops της Falconeri που φόρεσαν οι fashion lovers. Είμαστε σίγουρες πως φέτος -και τις επόμενες σεζόν- θα φορέσεις μόνο αυτά.

Μπλούζα από Ultrafine Cashmere, Falconeri

Φαρδιά μπλούζα από Ultrafine cashmere 2/50 με λαιμόκοψη V με ύφανση ριμπ, Falconeri

Ζιβάγκο από Ultrafine Cashmere, Falconeri

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ