Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Χατζίδου φόρεσαν το ίδιο Pink Woman φόρεμα

Ένα φόρεμα, δύο διαφορετικά looks. Ποιο θα φορέσεις εσύ;

MissBloom TEAM
Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Χατζίδου φόρεσαν το ίδιο Pink Woman φόρεμα Instagram @ katken85 & @eleni.hatzidou

Είναι λίγες οι φορές που δύο celebrities τυχαίνει να φορέσουν το ίδιο ρούχο και πόσο μάλλον την ίδια ημέρα στο ίδιο event. Παρ' όλα αυτά συμβαίνει και η στιλιστική σύμπτωση μοιράζει έμπνευση, αφού παρατηρούμε τους διαφορετικούς τρόπους και συνδυασμούς που μπορεί να κάνει η κάθε μία μας με το ίδιο ρούχο. Άλλωστε, το styling είναι προσωπική υπόθεση και εκφράζει τη δική μας αισθητική. Σήμερα έτυχε δύο Ελληνίδες παρουσιάστριες να φορέσουν το ίδιο φόρεμα με παρόμοιο τρόπο. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Χατζίδου.

Το Pink Woman φόρεμα που κέρδισε τις ψήφους εμπιστοσύνης της Κατερίνας Καινούργιου και της Ελένης Χατζίδου

Πρόκειται για ένα μίνι φόρεμα με δερμάτινη όψη σε μαύρο χρώμα. Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πως το Leather trend ανήκει στο φθινόπωρο και οι fashionsitas φέτος το έχουν τιμήσει σε κάθε του εκδοχή. Το δερμάτινο φόρεμα είναι μία από αυτές και από το street style βλέπουμε πως είναι μία από τις πιο διάσημες. Η Pink Woman προτείνει τη μίνι εκδοχή με φαρδιές τιράντες, ίσια κολακευτική λαιμόκοψη και στενή γραμμή, που αγκαλιάζει μοναδικά το γυναικείο σώμα. Η Κατερίνα Καινούργιου όπως και η Ελένη Χατζίδου συνδύασαν το μαύρο μίνι leather φόρεμα με λευκό πουκάμισο, έτσι ώστε να του δώσουν ένα ευέλικτο look.

Η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε το look της με μαύρες over the knee μπότες και η Ελένη Χατζίδου με μαύρα loafers, μία εξίσου μεγάλη τάση της σεζόν, που θα βρεις εδώ. Πες μας στα σχόλια, ποιο look θα αναδημιουργούσες εσύ. Μπορεί να βρεις παρακάτω το διάσημο φόρεμα της Pink Woman στην προσιτή τιμή των 29,99 €.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Χατζίδου φόρεσαν το ίδιο Pink Woman φόρεμα
Μίνι μαύρο φόρεμα με δερμάτινη όψη, στενή γραμμή και φαρδιές τιράντες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ