Follow us

Η Answear συμμετείχε στο 10ο Ladies Run με τη νέα συλλογή SHERO του Answear.LAB, στέλνοντας το μεγαλύτερο μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

Η Answear αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τη στήριξή της στις γυναίκες.

Αnswear Courtesy of Αnswear

Το answear.gr , κορυφαίος προορισμός online αγορών με πάνω από 500 επώνυμα fashion brands, συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξή του προς όλες τις γυναίκες, συμμετέχοντας στο 10ο Ladies Run που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. Φέτος, στον θεσμό που διοργανώνεται από το 2012, συμμετείχαν περισσότερες από 1000 γυναίκες δρομείς με σκοπό να ενισχύσουν το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ και τις δράσεις που κάνει υπέρ των γυναικών. Η Answear μάλιστα λάνσαρε ένα συλλεκτικό t-shirt, μέρος της συλλογής του γυναικείου brand Answear.LAB που φέρει εμπνευσμένα μηνύματα στήριξης, ενδυνάμωσης και ενθάρρυνσης για όλες τις γυναίκες.

Η Answear συμμετείχε στο 10ο Ladies Run με τη νέα συλλογή SHERO του Answear.LAB, στέλνοντας το μεγαλύτερο μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

Ένα συλλεκτικό t-shirt για καλό σκοπό

Η δημιουργία του εν λόγω t-shirt αλλά και η συλλογή SHERO του Answear.LAB, που διατίθεται αποκλειστικά μέσω του answear.gr δεν είναι διόλου τυχαία επιλογή. Το t-shirt δημιουργήθηκε από τη σχεδιάστρια Μαριλένα Προκαλάμου, η οποία ήταν η νικήτρια του φετινού Fashion Design project by Answear.gr που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 30ης εβδομάδας μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week. Η Answear μάλιστα διαθέτει όλα τα έσοδα από την πώληση του συγκεκριμένου t-shirt στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, ο οποίος βοηθά γυναίκες που βρίσκονται σε ευπαθείς ομάδες.

Αυτό το t-shirt, που είναι σύμβολο της γυναικείας ενδυνάμωσης, ανήκει στη limited edition συλλογή SHERO του Answear.LAB, πίσω από την οποία κρύβεται ένα σημαντικό και βαθύτερο μήνυμα. Συγκεκριμένα, το όνομα της συλλογής προκύπτει από τον συνδυασμό της φράσης "She is a Hero”. Με αυτό τον τρόπο, η Answear υπενθυμίζει σε κάθε γυναίκα πως κρύβει μέσα της μία πραγματική ηρωίδα.

Courtesy of Αnswear

Courtesy of Αnswear

Το 10ο Ladies Run είχε έναν stylish αέρα

Όσον αφορά στο 10ο Ladies Run, η Answear είχε έντονη παρουσία, αφού ως νέα Style Partner διέθετε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ένα εντυπωσιακό installation που ήταν εμπνευσμένο από τη συλλογή SHERO. Στον εν λόγω χώρο υπήρχε επίσης έναν καμβάς, τον οποίο οι γυναίκες δρομείς στόλισαν με δεκάδες μηνύματα δύναμης και αισιοδοξίας για τη ζωή και το μέλλον. Μετά το τέλος του Ladies Run, η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη και η δεκαμελής ομάδα της ανέλαβε να βοηθήσει τις γυναίκες που συμμετείχαν να κάνουν την κατάλληλη αποθεραπεία, δηλαδή ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων.

Courtesy of Αnswear

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με δώρα. Η Answear πρόσφερε σε όλες τις συμμετέχουσες αναμνηστικά δώρα, ενώ αναδείχθηκε μετά από κλήρωση μία νικήτρια που κέρδισε μία δερμάτινη συλλογή από τη συλλογή SHERO. Στην απονομή των μεταλλίων μάλιστα συμμετείχε και η Country Manager της Ελλάδας και Κύπρου, Κωνσταντίνα Τσίρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ