Follow us

Γιατί φέτος θα φορέσεις ένα καλσόν σαν αυτό της Χριστίνας Μπόμπα

Το Calzedonia καλσόν της Χριστίνας Μπόμπα που θα φοράς ασταμάτητα αυτή τη σεζόν.

Γιατί φέτος θα φορέσεις ένα καλσόν σαν αυτό της Χριστίνας Μπόμπα Instagram @chrismpo

Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό λογαριασμό της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram είναι αρκετή για να σου δώσει μία ματιά στη ζωή της, από την καθημερινότητά έως την γκαρνταρόμπα της. Εμείς, ωστόσο, θα εστιάσουμε κυρίως στο δεύτερο κομμάτι, καθώς η Influencer ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και προσφέρει έμπνευση, στιλ και tips, που μπορεί η κάθε μία να χρησιμοποιήσει στο καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. Η ίδια ποζάρει φορώντας ένα must have κομμάτι της φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας, που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος.

Το Calzedonia καλσόν της Χριστίνας Μπόμπα που θα φοράς ασταμάτητα αυτή τη σεζόν

Ο λόγος για την παρακάτω ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα, στην οποία φοράει ένα oversized μαύρο πουλόβερ, ένα σορτς, μποτάκια και ένα τύπου διχτυωτό καλσόν με γεωμετρικά σχήματα, που ολοκληρώνει μοναδικά το σύνολό της. Η ίδια δημιούργησε ένα cool edgy outfit και πρόσθεσε ανάλογης αισθητικής κοσμήματα και μία μικρή τσάντα ώμου με τρουκς.

Αυτό, όμως, που ξεχωρίζουμε εμείς είναι δικαιωματικά το καλσόν της. Αρχικά, τα καλσόν σε ένα γενικότερο πλαίσιο αποτελούν το απόλυτο staple των φθινοπωρινών και χειμερινών εμφανίσεων. Προσφέρουν ζεστασιά και άνεση, ενώ προσθέτουν πολλούς στιλιστικούς πόντους όταν έχουν έντονο χαρακτήρα. Πέρσι τα καλσόν επέστρεψαν δυναμικά στις τάσεις και φέτος συνεχίζουν τη δυναμική πορεία τους σε ακόμα πιο ενδιαφέροντα στιλ, έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες αλλά και τα γούστα.

Το καλσόν της Χριστίνας Μπόμπα πιο συγκεκριμένα ξεχωρίζει στη νέα συλλογή της Calzedonia, που φημίζεται για την υψηλή ποιότητα και το στιλ των σχεδίων της, καθώς έχει μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Μπορείς να το φορέσεις με ένα άκρως θηλυκό look αλλά και με ένα casual - edgy, όπως είναι το outfit της Influencer. Είναι ένα καλσόν που σίγουρα θα αναβαθμίσει το στιλ σου και θα το βρεις παρακάτω.

Γιατί φέτος θα φορέσεις ένα καλσόν σαν αυτό της Χριστίνας Μπόμπα
Διχτυωτό Καλσόν Με Γεωμετρικά Μοτίβα Eco, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ