Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πιο άνετο φόρεμα για την καθημερινότητα από τη Marks & Spencer

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη είναι ιδανικό για διάφορες περιστάσεις.

eleni menegaki Instagram @elenimenegaki

Το στιλ της Ελένης Μενεγάκη αποτελεί πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες που την παρακολουθούν στην πολύχρονη καριέρα της στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Ελένη” στο Mega αγαπά τα tailored και τζιν παντελόνια, φορά συχνά φορέματα, αλλά και midi φούστες, πουκάμισα και ολόσωμες φόρμες, ενώ αγαπά πολύ τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το ροζ, το πράσινο και το μπλε. Πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη ενθουσίασε τόσο τις τηλεθεάτριες όσο και τις followers της στο Instagram με ένα πολύ κομψό look που δημιούργησε.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα maxi εμπριμέ φόρεμα σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ και του ανοιχτού καφέ, το οποίο ανήκει στο brand JAEGER που μπορείς να βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα της Marks & Spencer. Το φόρεμα φόρεμα μάλιστα έχει δική του ζώνη, με την οποία μπορείς να τονίσεις τη μέση σου για ένα ακόμα πιο κολακευτικό και chic αποτέλεσμα. Η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το στιλ παπουτσιών που είναι η επιτομή της κομψότητας, δηλαδή τις μαύρες γόβες.

Διαβάστε Επίσης

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Τα maxi φορέματα είναι μία από τις πιο συχνές επιλογές που κάνουν οι ενημερωμένες fashionistas που επιθυμούν να δημιουργούν εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από άνεση και κομψότητα. Τα φορέματα σε μακρύ μήκος, όπως αυτό της Ελένης Μενεγάκη μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο, τις χαλαρές βόλτες στην πόλη ή ακόμα και στη βραδινή έξοδο. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως συνδυάζονται τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Με μπαλαρίνες, sneakers, loafers, μποτάκια ή γόβες, πέδιλα και ψηλοτάκουνα mules. Οι επιλογές σε combos που μπορείς να κάνεις είναι πολλές και σχεδόν σίγουρο πως δεν θα βαρεθείς να φοράς τα φορέματά σου

Get the Look

Μάξι μεσάτο εμπριμέ φόρεμα με κουμπιά μπροστά Marks & Spencer
Μάξι μεσάτο εμπριμέ φόρεμα με κουμπιά μπροστά Marks & Spencer

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ