Follow us

Αν αναζητάς μία αυθεντική εμπειρία shopping, θα πρέπει να επισκεφτείς τη boutique Selection στην Κηφισιά

Πήγαμε, είδαμε, δοκιμάσαμε και αγοράσαμε, κι έχουμε να σου περιγράψουμε τα καλύτερα για τo κατάστημα Selection.

MissBloom TEAM
Selectio Κηφισιά

Ας ξεκινήσουμε με την ερώτηση τι θεωρείς πιο συναρπαστικό όταν βγαίνεις για shopping; Προφανώς, η απάντηση είναι διαφορετική για την κάθε μία από εμάς, αλλά μπορούμε να συμφωνήσουμε στο εξής: το πιο συναρπαστικό είναι να βρίσκεσαι σ' έναν χώρο που θα σου προσφέρει πολλά περισσότερα από μία συλλογή με ρούχα, που θα σου εξασφαλίσει μια εμπειρία shopping. Ένας τέτοιος προορισμός είναι και η boutique Selection στην Κηφισιά, ένας χώρος τόσο καλαίσθητος και μίνιμαλ που αποπνέει ηρεμία, φρεσκάδα και φινέτσα και σε εμπνέει να μείνεις εκεί όλη τη μέρα αναζητώντας τα κομμάτια που θα βάλεις στην shopping bag σου.

Το κατάστημα Selection, εξάλλου, φιλοξενεί κορυφαίες γυναικείες συλλογές όπως Marella, I Blues, Emme, Penny Black, Fabiana Filippi, οι οποίες θα σου εξασφαλίσουν υψηλή αισθητική και πολυτέλεια στο ντύσιμό σου, αλλά και ενημερωμένο στιλ κάθε στιγμή. Και σου προσφέρουν τη δυνατότητα για luxury shopping από τα καλύτερα brands.

Η boutique Selection

Αν αναζητάς μία αυθεντική εμπειρία shopping, θα πρέπει να επισκεφτείς τη boutique Selection στην Κηφισιά

Πριν προχωρήσουμε, όμως, στα όσα ξεχωρίσαμε και βάλαμε στη δική μας shopping bag, να πούμε λίγα λόγια για το υπέροχο αυτό κατάστημα που θα ανακαλύψεις στον αριθμό 15 της οδού Κυριαζή στην καρδιά της Κηφισιάς.

Πρόκειται για έναν χώρο αφιερωμένο στη σύγχρονη γυναίκα, η οποία ξέρει να ξεχωρίζει και να κάνει τις πιο updated, κομψές και ιδιαίτερες επιλογές για το ντύσιμό της. Σχεδιασμένος με μίνιμαλ γραμμές, ο χώρος συνδυάζει τις γήινες αποχρώσεις, το ξύλο και το μέταλλο στη διακόσμησή του, ενώ οι μοντέρνες ράγες που φιλοξενούν τα ρούχα των συλλογών, τα μεταλλικά ράφια και τα ξύλινα ντουλάπια στα οποία έχουν τοποθετεί τα αξεσουάρ, ο μεγάλος επιδαπέδιος καθρέφτης, η εντυπωσιακή εσωτερική σκάλα, το φυτό εσωτερικού χώρου και οι διακριτικές πολυθρόνες με τα τραπεζάκια, σου δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σ' ένα ονειρεμένο dressing room.

Χώρος άνετος και φωτεινός για να περιηγηθείς, να κάνεις τις επιλογές και τις δοκιμές σου, το Selection, που λειτουργεί εδώ κι ένα χρόνο στην Κηφισιά, είναι η επιτομή της κομψότητας και σε επίπεδο design.

boutique Selection
boutique Selection

boutique Selection

Οι επιλογές μας

Όπως ήδη είπαμε, η boutique Selection φιλοξενεί τις γυναικείες χειμερινές συλλογές των αποκλειστικών συλλογών του group MaxMara (Marella, I Blues, Emme και Penny Black), καθώς και την luxury συλλογή Fabiana Filippi.

Ενόψει χειμώνα, λοιπόν, εμείς επικεντρωθήκαμε σε staples της χειμερινής σεζόν όπως τα παλτό και τα μπουφάν, αλλά και στα κομμάτια όπως τα φορέματα, τα κοστούμια, οι μπλούζες, τα πουκάμισα, τα παντελόνια και οι μπότες, μεταξύ άλλων, που εξυπηρετήσουν διαφορετικές περιστάσεις και στιλ: από τα office looks και τα outfits για χειμερινές αποδράσεις ως τις εμφανίσεις για βραδινές εξόδους και τα εορταστικά ρεβεγιόν. Φυσικά, βρήκαμε τα καλύτερα κομμάτια και δημιουργήσαμε ολοκληρωμένα looks τα οποία και σου προτείνουμε:

Look 01: Παλτό Penny Black, μπλούζα, παντελόνι και τσάντα, όλα Marella.

Selection - Sofia

Look 02: Παλτό, φόρεμα και μπότες Marella.

Selection - Sofia

Look 03: Παλτό, πουκάμισο, παντελόνι και γόβες, όλα Marella. Σκούφος, Penny Black.

Selection - Sofia

Look 04: Μπουφάν, παντελόνι και μποτάκια, όλα Marella. Μπλούζα Penny Black.

Selection - Sofia

Look 05: Φόρεμα Marella.

Selection - Sofia

Look 06: Φόρεμα Fabiana Filippi.

Selection - Sofia

To look της κεντρικής φωτογραφίας είναι: Κοστούμι Penny Black, μπλούζα Marella.

Το Selection ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της εταιρείας Μαρούδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1933 στο Ηράκλειο Κρήτης και ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή πολυτελών ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Σήμερα, απαριθμεί 11 καταστήματα στην Κρήτη με παραπάνω από 40 συνεργασίες με διεθνή brands (Moncler, ΜaxMara, Boss, Emporio Armani, Ralph Lauren, Hogan, Stone island, Gant, Tommy Hilfiger, Corneliani, Canali, Paul&Shark, Marella, Karl Lagerfeld, Penny Black, Marc Jacobs, Benetton, Sisley, OVS, Supedry), το ηλεκτρονικό κατάστημα maroudas.com.gr, ενώ πλέον διατηρεί και το πρώτο της κατάστημα στην Κηφισιά.

*Ακολούθησε το κατάστημα Selection στο Instagram @selection_kifisia και στο Facebook @Selection για ακόμα περισσότερη έμπνευση για τα looks σου και ενημέρωση πάνω στις συλλογές

Selection

Kυριαζή 15
Τηλ. +30 210 6230440
Κηφισιά Αθήνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ