Follow us

Πώς βίωσα μία τέλεια εμπειρία shopping και ανανέωσα το στιλ μου

Επισκέφτηκα το νέο κατάστημα της mat.Fashion και σου περιγράφω την εμπειρία μου.

mat fashion © Missbloom

Εάν με ρωτούσε κάποιος πότε ανακάλυψα την αγάπη μου για τη μόδα, η πιο πιθανή απάντηση θα ήταν πως είμαι εκ γενετής fashionista. Ναι, ανήκω στην κατηγορία των κοριτσιών που από -πολύ- μικρή ηλικία είχα άποψη για το τι θα φορέσω στο σχολείο, το παιδικό πάρτι, το παιχνίδι, ήθελα να συνδυάζω στην εντέλεια τα φορέματα με τα καλσόν μου, ενώ αργότερα κρατούσα το χαρτζιλίκι μου για να αγοράσω περιοδικά μόδας, τα οποία ξεφύλλιζα σχεδόν με ευλάβεια. Σε όλη αυτή τη διαδικασία, πρόσθεσε φυσικά μία λατρεία για shopping. Με το πέρασμα του χρόνου, αυτή η έμφυτη αγάπη πολλαπλασιάστηκε με εμένα να καταλήγω να κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα, δηλαδή να ασχολούμαι με το επάγγελμα των ονείρων μου. Να γράφω όλη μέρα, κάθε μέρα για τη μόδα. Φυσικά, το ίδιο σταθερός παραμένει ο ενθουσιασμός για το shopping και το refresh της γκαρνταρόμπας μου, μόνο που πλέον έχω περισσότερες απαιτήσεις.

Τι εννοώ; Πιστεύω πως το shopping είναι ένας τρόπος για να ανανεώσω το στιλ μου, με κάνει να νιώθω αυτοπεποίθησή , είναι μία διαδικασία που μου φτιάχνει τη διάθεση. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, επιλέγω να κάνω τις αγορές μου από καταστήματα που έχουν ξεχωριστό και υψηλής αισθητικής design. Εννοείται, έχω μία ιδιαίτερη προτίμηση στα brands που αγαπούν τη Γυναίκα, που δημιουργούν ρούχα που αγκαλιάζουν τις γραμμές του σώματος και τις καμπύλες, που έχουν ως στόχο να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή που η καθεμία κρύβει μέσα της. Συνεπώς, πιστεύω πως μπορείς να καταλάβεις τον ενθουσιασμό που ένιωσα, όταν ένα από τα αγαπημένα μου ελληνικά brands μόδας, η mat.Fashion άνοιξε το ολοκαίνουργιο και διώροφο κατάστημά της στην καρδιά της Αθήνας.

Πώς βίωσα μία τέλεια εμπειρία shopping και ανανέωσα το στιλ μου
Courtesy of mat.Fashion

Πλέον λοιπόν, στο νούμερο 74 της Ερμού, δηλαδή στο κέντρο της πόλης, μπορείς να βρεις το νέο κατάστημα της mat.Fashion, ώστε να κάνεις τις αγορές σου. Φυσικά, αμέσως μόλις έμαθα τα ευχάριστα νέα, έσπευσα να το επισκεφτώ και να κάνω τις απαραίτητες αγορές μου για την τρέχουσα εποχή. Άλλωστε, η νέα συλλογή της mat.Fashion για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023 προσφέρει ό,τι χρειάζεται να έχει μία σύγχρονη γυναίκα στη συλλογή της. Δηλαδή, τόσο κομμάτια που ακολουθούν τις τάσεις και την επικαιρότητα της μόδας όσο και διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ που θα προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος, ωστόσο θα φοράς για πολλά χρόνια. Η ποιότητα των υφασμάτων της mat.Fashion άλλωστε είναι βασικός γνώμονας για τη δημιουργία ρούχων και ένας από τους λόγους που το brand μετρά τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο γυναικείο ένδυμα.

Courtesy of mat.Fashion

Αφού λοιπόν, επισκέφτηκα το κατάστημα, αποφάσισα να σου μεταφέρω τη δική μου εμπειρία, ώστε να κάνεις και εσύ τις αγορές σου εύκολα και απολαυστικά, ακριβώς όπως εγώ. Μπαίνοντας λοιπόν στο νέο κατάστημα της mat.Fashion (Ερμού 74), κατάλαβα πως πρόκειται να βρω ακριβώς ό,τι χρειάζομαι. Αμέσως ξεχώρισα ένα midi φόρεμα σε hot pink απόχρωση που ακολουθεί την τάση του Barbiecore και το οποίο μπορώ να φορέσω από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ στις εξόδους μου και ταιριάζει τόσο με flat όσο και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Αγάπησα επίσης, ένα μαύρο πουκάμισο που είναι διαχρονικό αλλά και πολύ μοντέρνο, το οποίο ταιριάζει τέλεια με τα τζιν παντελόνια και τις midi φούστες μου.

mat fashion
Θα υιοθετήσω την τάση του Barbiecore με αυτό το φόρεμα της mat.Fashion
mat fashion
Το πουκάμισο που θα φοράω για χρόνια από τη mat.Fashion

Συνεχίζοντας στο εσωτερικό του καταστήματος, η προσοχή μου επικεντρώθηκε στους μεγάλους πρωταγωνιστές της σεζόν, δηλαδή τα πανωφόρια. Αρχικά, δοκίμασα ένα δερμάτινο μπουφάν που είναι ιδανικό για αυτή τη μεταβατική εποχή και συνδυάζεται τόσο με παντελόνια όσο με φούστες και φορέματα. Επειδή όμως, είμαι η κλασική fashionista που θέλει να είναι πάντα προετοιμασμένη, δοκίμασα την πιο ζεστή ζακέτα σε μπεζ απόχρωση που πρόκειται να αποδειχθεί ο καλύτερος και πιο cozy φίλος μου για τον χειμώνα. Οι αγορές σε outerwear ολοκληρώθηκαν με ένα μαύρο καπιτονέ μπουφάν, που τονίζει τη μέση με έναν πολύ κομψό και θηλυκό τρόπο, το οποίο φυσικά δεν πρόκειται να αποχωριστώ όλον τον χειμώνα.

*Εννοείται πως για να κάνω τις αγορές μου, χρειαζόμουν την έγκριση από τις φίλες μου, συνεπώς τράβηξα τις απαραίτητες mirror selfies.

Mat Fashion
Το ιδανικό πανωφόρι για τη μεταβατική εποχή
Τζάκετ δερματίνη καπιτονέ mat.Fashion
Τζάκετ δερματίνη καπιτονέ mat.Fashion

Θα το βρεις εδώ.

Mat Fashion
Η νέα σούπερ cozy φίλη μου από τη mat.Fashion
Ζακέτα πλεκτή με κασκόλ mat.Fashion
Ζακέτα πλεκτή με κασκόλ mat.Fashion

Θα το βρεις εδώ.

Mat Fashion
Το must have μπουφάν για τον χειμώνα.
Puffer πανωφόρι δερματίνη mat.Fashion
Puffer πανωφόρι δερματίνη mat.Fashion

Θα το βρεις εδώ.

Μία άλλη γωνιά που τράβηξε την προσοχή μου στο νέο κατάστημα της mat.Fashion ήταν το section με ρούχα σε γήινες αποχρώσεις, που φέτος πρωταγωνιστούν στις τάσεις της μόδας. Πουλόβερ, μπουφάν, πουκάμισα, σακάκια, δερμάτινες ζώνες και ζεστές ζακέτες που πρόκειται να ανανεώσουν το στιλ μου.

mat

Η mat.Fashion ικανοποίησε όμως και μία άλλη αγάπη μου: εκείνη για τις τσάντες. Όσο έκανα τις βόλτες μου στο κατάστημα, ξεχώρισα κάποιες τσάντες που ταίριαζαν τέλεια με το mat.Fashion φόρεμα που φορούσα. Δύο μεγάλες tote bags, μία σε μαύρη και μία σε μπορντό απόχρωση, που είναι ιδανικές για την καθημερινότητα και χωρούν όλα όσα χρειάζομαι. Φυσικά, εκτός από τσάντες, το ελληνικό fashion brand προσφέρει μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ όπως ζώνες, κοσμήματα, στέκες, αλλά και καπέλα, ώστε να επιλέξεις εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο προσωπικό στιλ σου. Ή που θα σε βοηθήσουν να πειραματιστείς με το ντύσιμό σου.

Mat Fashion
Mat Fashion

Αφού είδα ό,τι υπήρχε στο ισόγειο του καταστήματος, ανέβηκα στον πρώτο όροφο, όπου με περίμενε μία πολύ ευχάριστη αποκάλυψη. Η mat.Fashion έχει καταφέρει να συνεργαστεί με διάσημα brands όπως τα Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Lee, Levi's. Σύντομα αναμένονται οι νέες συνεργασίας με τα brands Fila, New Balance και Birkenstock. Έτσι, στον πρώτο όροφο του νέου καταστήματος μπορείς να βρεις τις plus size συλλογές των εν λόγω brands και να κάνεις τις αγορές σου. Τι ξεχώρισα; Ερωτεύτηκα το καρό mat. παλτό στις αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου, αλλά και ένα κοτλέ καπέλο με την υπογραφή της Lee.

Courtesy of mat.Fashion

mat.Fashion

Mat Fashion

Mat Fashion

Η επίσκεψη μου στο κατάστημα συνέπεσε με μία άλλη μεγάλη έκπληξη. Την ημέρα που επέλεξα να κάνω τις αγορές μου, η mat.Fashion πραγματοποίησε ένα live στα social media του brand (Instagram, TikTok) με το beauty brand που αγαπούν χιλιάδες γυναίκες, δηλαδή τη Max Factor. Σε περίπτωση που το έχασες και θέλεις να το παρακολουθήσεις, παρακάτω μπορείς να το απολαύσεις και να μάθεις όλα τα μυστικά ομορφιάς και μακιγιάζ που έδωσε η beauty expert της Max Factor.

Η shopping εμπειρία μου έφτασε στο τέλος της με εμένα να είμαι πολύ χαρούμενη και φεύγοντας από το κατάστημα της mat.Fashion, κρατώντας σακούλες με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που πρόκειται να φορέσω τους επόμενους μήνες -αλλά και για πολλά χρόνια αργότερα. Εάν άξιζε η εμπειρία; Απόλυτα. Εάν σου προτείνω να επισκεφτείς το κατάστημα της mat.Fashion; Σίγουρα.

mat fashion

Σε περίπτωση που σου άρεσε το look μου, θα το βρεις παρακάτω.

Φόρεμα εμπριμέ με δέσιμο στο λαιμό mat. Fashion
Φόρεμα εμπριμέ με δέσιμο στο λαιμό mat.Fashion
Παρκά κρεπ με ρεβέρ στα μανίκια mat.Fashion
Παρκά κρεπ με ρεβέρ στα μανίκια mat.Fashion

Ανανέωσε και εσύ το στιλ σου από τη mat.Fashion είτε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα shop.matfashion.com είτε σε ένα από τα καταστήματα του brand σε όλη της Ελλάδα. Θα τα βρεις εδώ.

Social Media

Facebook: @matfashion

Instagram: @matfashion

TikTok: @matfashion

Τα must have κομμάτια από τη νέα συλλογή της mat. Fashion

Μακρύ shacket με καρό σχέδιο mat.Fashion

Τζιν 725 High rise Bootcut mat.Fashion

Φόρεμα εμπριμέ με δέσιμο στη μέση mat.Fashion

Φόρεμα σε στυλ κιμονό εμπριμέ mat.Fashion

Τζιν μπουφάν Ex-Boyfriend Sherpa trucker mat.Fashion

Φόρεμα εμπριμέ maxi με ζώνη mat.Fashion

Μπλούζα πλεκτή ζιβάγκο με ρόμβους mat.Fashion

Μπλούζα με δέσιμο στο λαιμό mat.Fashion

Μπλούζα πλεκτή με πέρλες mat.Fashion

Μπλούζα πλεκτή κοντομάνικη mat.Fashion

Καζάκα oversized με τσέπες mat. Fashion

Μπλούζα εμπριμέ με μπαλούν μανίκι mat. Fashion

Μπλούζα πλεκτή ζιβάγκο με μπαλούν μανίκια mat. Fashion

Πουκάμισο μακρύ εμπριμέ mat. Fashion

Πουκάμισο με τσέπες mat. Fashion

Φούστα πλεκτή mat. Fashion

Σακάκι oversized mat. Fashion

Παντελόνα καμπάνα εμπριμέ mat. Fashion

Παλτό εμπριμέ oversized mat. Fashion

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ