Follow us

Οι πλεκτές φούστες που χρειάζεσαι στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου

Η ζεστασιά είναι απαραίτητη αλλά και η κομψότητα είναι αναγκαία.

Οι πλεκτές φούστες που χρειάζεσαι στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου Splash/Ideal Images

Αν κάτι είναι σίγουρο όσον αφορά τη χειμερινή γκαρνταρόμπα, αυτό είναι το γεγονός πως τα πλεκτά είναι πραγματικά ο MVP. Ο πιο σημαντικός παίκτης ή τα πιο σημαντικά κομμάτια στο καθημερινό ντύσιμο. Σίγουρα η κάθε μία έχει μία πλούσια συλλογή από πλεκτά πουλόβερ και tops, που χρησιμεύουν στους διάφορους συνδυασμούς για άψογες εμφανίσεις. Ας μην παραμελούμε το γεγονός πως ένα πλεκτό fashion item με υψηλή ποιότητα, που ταιριάζει σαν γάντι πάνω μας, αποπνέει αδιαμφισβήτητη κομψότητα, πολυτέλεια και αριστοκρατία. Πέρα, λοιπόν, από την άνεση που μας προσφέρουν, τα πλεκτά κομμάτια παίζουν και στιλιστικό ρόλο στο look μας. Σήμερα, όμως, θα επικεντρωθούμε κυρίως σε μία συγκεκριμένη κατηγορία τους, που θεωρούμαι πως χρειάζεσαι στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου. Ο λόγος για τις πλεκτές φούστες.

Φέτος, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, οι φούστες αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στο street style. Μίνι, μίντι και μάξι σε κάθε πιθανό look δίνουν το παρών στις πιο κομψές, ενδιαφέρουσες αλλά και ανανεωμένες εμφανίσεις. Άλλωστε, οι φούστες είναι ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια της γκαρνταρόμπας και κάνουν ένα εύκολο update ακόμα και στα πιο απλά ρούχα μας. Κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών, όμως, συνήθως αποφεύγονται, καθώς δεν αποτελούν τις πιο άνετες και ζεστές επιλογές -μία λανθασμένη άποψη.

Οι πλεκτές φούστες είναι ζεστές, άνετες και άκρως κολακευτικές και αποτελούν την απόδειξη πως μπορούν να φορεθούν και τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Οι πλεκτές φούστες είναι ιδανικές για να προσθέσουν θηλυκότητα, ζεστασιά και αριστοκρατία στο καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμό σου και για αυτό σήμερα συγκεντρώσαμε εκείνες, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Αναζητώντας τις πιο stylish επιλογές δημιουργήσαμε τον παρακάτω shopping guide με μεγάλη ποικιλία στα σχέδια, τα χρώματα, τις γραμμές, τα μήκη και την αισθητική για να βρεις την ιδανική πλεκτή φούστα για εσένα.

Shop the must have winter item

Μίντι πλεκτή φούστα, Η&Μ

Μίντι πλεκτή φούστα με σκίσιμο, Stradivarius

Μίνι πλεκτή φούστα με διχρωμία, Lynne

Μίντι πλεκτή φούστα με σκίσιμο, Calvin Klein

Μίντι πλεκτή φούστα με σκίσιμο, Massimo Dutti

Μίντι πλεκτή φούστα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ