Follow us

H Havaianas παρουσιάζει τα νέα χειμερινά σχέδια της που θα μας προσφέρουν ζεστασιά και άνεση

Το brand δημιουργεί μια νέα εκδοχή των αγαπημένων μας Havaianas, ώστε να μας κρατήσει συντροφιά ακόμη και τους κρύους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

MissBloom TEAM
Courtesy of Havaianas Courtesy of Havaianas

Μετά από 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας, η Havaianas συνεχίζει να καινοτομεί και να μας εκπλήσσει κάθε χρόνο. Αυτή τη φορά το brand δημιουργεί μια νέα εκδοχή των αγαπημένων μας Havaianas, ώστε να μας κρατήσει συντροφιά ακόμη και τους κρύους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Το μοντέλο Top, ένα από τα πιο κλασσικά Havaianas flip flops, καθώς και τα νέα σανδάλια You Malta, που έγιναν απευθείας τα αγαπημένα του κοινού, ''ντύθηκαν'' με συνθετική γούνα, ώστε να μας προσφέρουν ζεστασιά και άνεση τώρα που η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει και να γίνουν απαραίτητο κομμάτι
της χειμερινής σας γκαρνταρόμπας.

Η συλλογή Top Home Fluffy είναι η εξέλιξη της κλασικής και αγαπημένης Top συλλογής. Μπορείς να τη βρεις διαθέσιμη σε μια γήινη χρωματική παλέτα, που περιλαμβάνει παστέλ χρώματα, όπως το απαλό ρόζ και το μπεζ χρυσό, τις πάντα κλασικές αποχρώσεις λευκού και μαύρου, αλλά και δύο επιπλέον μοντέλα με animal print σχέδιο για όσους αναζητούν κάτι πιο ιδιαίτερο.

H Havaianas παρουσιάζει τα νέα χειμερινά σχέδια της που θα μας προσφέρουν ζεστασιά και άνεση

Η πρωτοεμφανιζόμενη συλλογή You Malta Cosy είναι η χειμερινή εκδοχή του σανδαλίου You Malta που γνώρισε την απόλυτη εμπορική επιτυχία φέτος το καλοκαίρι. Τα σανδάλια αυτά ήρθαν για να προσφέρουν μια σύγχρονη νότα στην καθημερινότητά μας, καθώς και ασύγκριτη άνεση και είναι διαθέσιμα σε 3 ευκολοφόρετες αποχρώσεις: μπεζ, καφέ και μαύρο.
Courtesy of Havainas


Δοκιμάστε και εσείς τα νέα μοντέλα της Fall - Winter συλλογής
Havaianas σε ένα από τα φυσικά καταστήματα: Havaianas Αθήνα, Ερμού 34, 105 63, Αθήνα, +30 21 0324 7750 | Havaianas Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 23, 546 24, Θεσσαλονίκη, +30 2310283004

Και στο ηλεκτρονικό κατάστημα: Havaianas FW Collection

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ