Follow us

Τα καταστήματα Petridis και Riska ανανεώθηκαν και είναι ο απόλυτος shopping προορισμός

Τα δύο brands ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον καλύτερο τρόπο.

MissBloom TEAM
petridis & riska

Κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα και απολαμβάνει να ανανεώνει τη γκαρνταρόμπα της με όλα τα must have κομμάτια γνωρίζει πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μία απολαυστική εμπειρία shopping. Ακριβώς αυτή την ανάγκη των γυναικών αποφάσισαν να ικανοποιήσουν δύο εταιρείες μόδας με μακροχρόνια πορεία στο γυναικείο ένδυμα και υπόδημα. Ο λόγος για τις Petridis και Riska.

Τα καταστήματα Petridis και Riska ανανεώθηκαν και είναι ο απόλυτος shopping προορισμός

Petridis και Riska

Τα δύο brands ένωσαν τις δυνάμεις τους και πλέον στον αριθμό 250 της οδού Ολυμπιονικών στο Ψυχικό (επί της Κηφισίας) πρόκειται να βρεις το ολοκαίνουργιο και ανακαινισμένο κατάστημα. Η εταιρεία Πετρίδης ιδρύθηκε το 1931 στην Αθήνα και από τότε μέχρι σήμερα έχει ως στόχο να προφέρει σε όλες τις γυναίκες υποδήματα με υψηλή κατασκευή και ποιότητα. Το brand Riska έχει ξεχωρίσει στον κόσμο της μόδας λόγω των άριστης ποιότητας ρούχων που προσφέρει σε κάθε σύγχρονη γυναίκα. Τα δύο brands λοιπόν δημιούργησαν έναν shopping προορισμό που πρόκειται να λατρέψει κάθε fashion lover.

Petridis και Riska

Το νέο ανακαινισμένο κατάστημα είναι φωτεινό, αποπνέει ζεστασιά και έχει την αίσθηση ενός μοντέρνου σπιτιού. Με αυτό τον τρόπο, κάθε γυναίκα μπορεί να απολαύσει τις αγορές της με τον πιο άνετο και chic τρόπο. Πρωταγωνιστές στη διακόσμηση του καταστήματος είναι το ξύλο και το μωσαϊκό, δηλαδή δύο στοιχεία που παραπέμπουν σε παλιό αρχοντικό, το οποίο όμως έχει πολλά σύγχρονα στοιχεία όπως τα έπιπλα και τα φωτιστικά.

Petridis και Riska

Petridis και Riska

Τα δύο καταστήματα έχουν διαφορετικές εισόδους, ωστόσο επικοινωνούν στο εσωτερικό τους, ώστε να μπορείς να τα επισκεφτείς με μεγαλύτερη ευκολία.

Διεύθυνση: Ολυμπιονικών 250, Ψυχικό

Τηλέφωνο: 210 6725230

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ