Follow us

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε το μαύρο δερμάτινο παντελόνι με τον πιο cool τρόπο | Πώς θα αντιγράψεις το look

Η Ελένη Βουλγαράκη υιοθέτησε την τάση του Bikercore.

Ελένη Βουλγαράκη NDP Photo Agency

Η Ελένη Βουλγαράκη διαθέτει ένα πολύ φρέσκο και σύγχρονο στιλ. Ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, ωστόσο φαίνεται πως τις προσθέτει στις εμφανίσεις της με έναν δικό της τρόπο, που την κάνει να αισθάνεται κομψή και προσεγμένη. Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της μάλιστα, η Ελένη Βουλγαράκη δημιούργησε ένα πολύ μοντέρνο look με πρωταγωνιστή το bottom που φορούν όλες οι fashionistas αυτή τη σεζόν. Το μαύρο δερμάτινο παντελόνι.

Οι οίκοι μόδας Loewe, Hermes, Alexander McQueen, Alaia, Saint Laurent, Tod's και Khaite σύστησαν μέσα από τις συλλογές τους την τάση του Bikercore, που είναι η απάντηση σε ένα άλλο trend, το Barbiecore. Κάπως έτσι, τα δερμάτινα items έχουν αναδειχθεί ως κορυφαία τάση για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023 με την κάθε γυναίκα να αναζητά τον πιο safe τρόπο για να προσθέσει στη γκαρνταρόμπα της. Η Ελένη Βουλγαράκη προτείνει λοιπόν να συνδυάσεις το δερμάτινο παντελόνι σου με crop top, ή ένα t-shirt με το logo από το αγαπημένο σου συγκρότημα και μαύρα ψηλοτάκουνα combat μποτάκια.

Ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι είναι ένας από τους πιο έξυπνους και safe τρόπους για να ανανεώσεις το στιλ σου χωρίς να δυσκολευτείς ιδιαιτέρως στο styling που δημιουργείς στην καθημερινότητα, τότε αυτό το bottom είναι σίγουρα must. Σε γραμμές όπως paperbag, skinny, loose ή straight, τα παντελόνια από faux δέρμα σε μαύρη απόχρωση έχουν ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το κλασικό μαύρο παντελόνι, ωστόσο μπορούν να κάνουν μία εμφάνιση πιο ξεχωριστή, πιο εντυπωσιακή.

Εξίσου σημαντικό είναι πως τα δερμάτινα παντελόνια συνδυάζονται με τα πάντα. Με πουκάμισα και basic tops ή t-shirts, με μπλούζες φούτερ και πουλόβερ, με σακάκια και πλεκτές ζακέτες, με crop tops ή bodytuits, ώστε να μπορείς να το φορέσεις με διάφορους τρόπους σε κάθε περίσταση. Όσον αφορά στα παπούτσια, τα δερμάτινα παντελόνια ταιριάζουν επίσης με τα πάντα και δεν χρειάζεται να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι υφές. Sneakers, loafers, ankle και combat μποτάκια, αλλά και ψηλοτάκουνες γόβες, πέδιλα και μπότες θα ολοκληρώσουν τα σύνολα σου με τον πιο κομψό τρόπο.

Το look της Ελένης Βουλγαράκη

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε το μαύρο δερμάτινο παντελόνι με τον πιο cool τρόπο | Πώς θα αντιγράψεις το look
Ελένη Βουλγαράκη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ