Follow us

Βρήκαμε το παντελόνι που θα ''μακρύνει'' τα πόδια σου

Το παντελόνι από τη Massimo Dutti που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου αυτό τον χειμώνα.

Βρήκαμε το παντελόνι που θα ''μακρύνει'' τα πόδια σου Splash News / Ideal Images

Τι κάνει ένα fashion item να δείχνει πολυτελές; Ποιοι είναι οι παράγοντες που του δίνουν αυτό το πολυπόθητο status; Η απάντηση και στις δύο ερωτήσεις είναι τρία πράγματα: Α) Η ποιότητα Β) Η όψη Γ) Η προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν ένα fashion item έχει δημιουργηθεί με προσοχή, φίνα υλικά και έχει μία αδιαμφισβήτητη κομψότητα τότε περνάει όλα τα τεστ και θα σου προσφέρει τους απαραίτητους στιλιστικούς πόντους, που μπορεί να έχει ανάγκη το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμό σου. Βέβαια, σε μία επιτυχημένη εμφάνιση παίζει ρόλο και το fit του ρούχου πάνω σου. Πρέπει να σου ταιριάζει, να εφαρμόζει σαν γάντι πάνω σου, να αναδεικνύει κάθε εκατοστό σου. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για ένα συγκεκριμένο fashion item που πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και θα φορέσεις όσο λίγα. Ο λόγος για ένα παντελόνι που θα κάνει update στο προσωπικό σου στιλ αλλά και στις εμφανίσεις σου.

Το παντελόνι από τη Massimo Dutti που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου αυτόν τον χειμώνα | Θα αναδείξει τη σιλουέτα σου και θα προσθέσει πολυτέλεια στην καθημερινότητά σου

Πρόκειται για ένα υπέροχο σχέδιο από το fashion brand Massimo Dutti, που συναντήσαμε σε μία από τις αναζητήσεις μας για τα must have της σεζόν. Είναι ψηλόμεσο, έχει καμπάνα τελείωμα και κοτλέ look. Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις: Ναυτικό μπλε και κόκκινο, για να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις στιλιστικές απαιτήσεις σου.

Βρήκαμε το παντελόνι που θα ''μακρύνει'' τα πόδια σου
Ψηλόμεσο κοτλέ παντελόνι, Massimo Dutti

Γιατί όμως το ξεχωρίζουμε; Αρχικά η υφή του έχει συνδεθεί με ένα κομψό διαχρονικό look, που αποπνέει πολυτέλεια και φινέτσα. Επίσης, η γραμμή του, που ανοίγει σε καμπάνα, χωρίς να είναι υπερβολικά flared είναι άκρως κολακευτική, ενώ αποφεύγει με τρόπο το outdated 80s look. Το εν λόγω παντελόνι έχει περισσότερο τη γραμμή wide leg έχοντας μία πιο ομοιόμορφη σιλουέτα, που κολακεύει πολύ περισσότερο από τα κλασικά καμπάνα παντελόνια. Θα δώσει την όψη μίας πιο μακριάς σιλουέτας κολακεύοντας περισσότερο την εμφάνιση σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ