Follow us

Πριγκίπισσα Leonor | Η μέλλουσα βασίλισσα της Ισπανίας φόρεσε το πιο on trend παντελόνι από τη Stradivarius

Η νεαρή πριγκίπισσα Leonor ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της, βασίλσσας Letizia.

MissBloom TEAM
Η μέλουσσα βασίλισσα της Ισπανίας φόρεσε το πιο on trend παντελόνι από τη Stradivarius Splash/Ideal Images

Οι νεαρές πριγκίπισσες των βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο όσο μεγαλώνουν τόσο κεντρίζουν το ενδιαφέρον του Τύπου με τους διαδόχους των θρόνων να ξεχωρίζουν. Σήμερα θα κάνουμε λόγο για τη μία από τις δύο κόρες της βασίλισσας Letizia της Ισπανίας και του βασιλιά Φιλίππου, την πριγκίπισσα Leonor. Η νεαρή royal φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το κομψό και προσιτό στιλ της μητέρας της, βασίλισσας Letizia. Υπενθυμίζεται πως για τις εμφανίσεις της βασίλισσας της Ισπανίας έχουμε μιλήσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν. Η ίδια εμπιστεύεται προσιτά brands, όπως Mango, Zara και Massimo Dutti. Η ίδια μοιράζει στιλιστική έμπνευση και αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να δαπανήσεις μία περιουσία για να είσαι stylish. Οι κόρες της έχουν υιοθετήσει αυτή τη στιλιστική προσέγγιση με τη διάδοχο του Ισπανικού θρόνου να κερδίζει τις εντυπώσεις φορώντας Stradivarius.

Η πριγκίπισσα Leonor με το cargo παντελόνι που μεσουρανεί στις τάσεις της σεζόν

Η πριγκίπισσα Leonor μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα της έκαναν επίσημη επίσκεψη στο Cadavedo, το οποίο έχει τιμηθεί ως το καλύτερο χωριό της Αστούριας για το 2021. Η νεαρή πριγκίπισσα εμφανίστηκε με ένα άνετο casual look φορώντας την απόλυτη τάση του street style, το cargo παντελόνι. Πιο συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Leonor φόρεσε ένα πουλόβερ με κλειστή λαιμόκοψη και loose εφαρμογή στην hot απόχρωση της σεζόν, το έντονο ροζ. Η ίδια το συνδύασε με cargo παντελόνι σε nude απόχρωση από το brand Stradivarius.

Τα cargo pants είναι τα αμφιλεγόμενα παντελόνια, που κατά καιρούς μεσουρανούν στις τάσεις και είτε τα είχες αγαπήσει είτε μισήσει λόγω του έντονου στιλιστικού χαρακτήρα τους. Έχουν συνδεθεί με το σαφάρι στιλ και την pop κουλτούρα των 00s. Θα τα δεις να αναφέρονται και ως στρατιωτικά παντελόνια cargo. Φέρουν δύο πλαϊνές τσέπες στο ύψος των μηρών και κυκλοφορούν κυρίως σε nude αποχρώσεις αλλά και το κλασικό military χακί. Φέτος επέστρεψαν στα trends έχοντας κερδίσει υψηλές θέσεις. Η πριγκίπισσα Leonor έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης στο trend και την προσιτή εκδοχή της Stradivarius. Λευκά sneakers από το brand Boss ολοκλήρωσαν το look της.

Βρες το on trend παντελόνι της Stradivarius παρακάτω.

Πριγκίπισσα Leonor | Η μέλλουσα βασίλισσα της Ισπανίας φόρεσε το πιο on trend παντελόνι από τη Stradivarius
Cargo παντελόνι, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ