Follow us

Είσαι λάτρης των jeans; Πώς θα φορέσεις με στιλ το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Η πρόταση της Tommy Hilfiger για να ανανεώσεις το jean look σου με τον πιο κομψό τρόπο.

MissBloom TEAM
Είσαι λάτρης των jeans; Πώς θα φορέσεις με στιλ το διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Δύσκολα θα αποχωριζόμασταν το αγαπημένο μας jean παντελόνι, καθώς έχει γίνει ένα με το καθημερινό -και όχι μόνο- ντύσιμο μας. Είναι η go-to επιλογή μας για αμέτρητες περιστάσεις, αφού είναι εξαιρετικά ευέλικτο και με τους κατάλληλους στιλιστικούς συνδυασμούς μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικά outfits που μας πηγαίνουν from day-to- night. Είναι ιδανικό τόσο για επαγγελματικές όσο και για τις casual chic εμφανίσεις μας, για ένα βραδινό ποτό αλλά και για κάθε άλλη στιγμή που θέλουμε να ξεχωρίσουμε με το look μας. Τα jeans είναι το απόλυτο staple κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας και το διαχρονικό του στυλ μένει ανεπηρέαστο στο χρόνο και τις τάσεις, ειδικά τα τελευταία trends το απογειώνουν! Επειδή, όμως, το denim παντελόνι δίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό το παρών στην καθημερινότητά μας, είναι απαραίτητη η στιλιστική έμπνευση, ώστε να ανανεώνουμε τα καθημερινά μας looks και η Tommy Hilfiger έχει την ιδανική πρόταση.

Πώς θα φορέσεις με στιλ το jean σου σύμφωνα με την Tommy Hilfiger

To brand Tommy Hilfiger πρεσβεύει την επένδυση στα διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας και την κομψότητα που αποπνέουν, όπως είναι και το αγαπημένο μας jean. Σε κάθε συλλογή της Tommy Hilfiger, τα σχέδια ανανεώνονται για να έρχονται στις επιταγές της μόδας του σήμερα, προσφέροντας αμέτρητες προτάσεις που αναβαθμίζουν κάθε σύνολο, ιδίως όσα έχουν ως πρωταγωνιστή το denim. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας '22, όπου ο Αμερικανός σχεδιαστής εξέλιξε το preppy style, για το οποίο φημίζεται, με τέτοιο τρόπο φέρνοντάς το στην αισθητική του σήμερα και συστήνοντας το denim σε διάφορες εκδοχές, ακόμα και σε jacquard catsuits, δίνοντας μια νέα πνοή στο κλασικό jean look.

Η Tommy Hilfiger προτείνει, λοιπόν, να φορέσουμε jeans με prints, συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και must have αξεσουάρ. Όπως θα δεις παρακάτω, το jean επιλέγεται σε loose εκδοχή με wide leg εφαρμογή, που κολακεύει κάθε σωματότυπο. To brand συνδυάζει αυτό το διαχρονικό staple με ένα μπλε σκούρο blazer με το νέο ΤΗ Monogram, το οποίο έκανε ντεμπούτο στην F/W '22 πασαρέλα, ένα κυπαρισσί πουκάμισο με pinstripe σχέδιο και ένα ribbed camel πουλόβερ, που απογειώνει το layering.

Είσαι λάτρης των jeans; Πώς θα φορέσεις με στιλ το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Το look με πρωταγωνιστή το άνετο και κολακευτικό jean, ολοκληρώνεται με κομψά και μοντέρνα αξεσουάρ. Τα ψηλοτάκουνα mules με την fleece επένδυση κλέβουν την παράσταση, αποδεικνύοντας πως μπορούν να φορεθούν ακόμα και τις κρύες ημέρες, όπως επίσης και η mini μαύρη τσάντα, που φοριέται και crossbody.

Tommy Hilfiger

Δημιούργησε το κομψό look που προτείνει η Tommy Hilfiger και αναβάθμισε
κάθε εμφάνιση με το αγαπημένο σου jean παντελόνι.

H νέα συλλογή Tommy Hilfiger F/W’ 22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και στο tommy.com

Jacquard blazer με το νέο TH Monogram, Tommy Hilfiger.

Ψηλόμεσο wide leg παντελόνι, Tommy Hilfiger.

Κυπαρισσί πουκάμισο με Pinstripe σχέδιο, Tommy Hilfiger.

Πουλόβερ ζιβάγκο με ριμπ πλέξη σε slim γραμμή, Tommy Hilfiger.

Mules με επένδυση fleece, Tommy Hilfiger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ