Οι πλισέ φούστες που μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίσταση

Επένδυσε σε πλισέ φούστες που μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλά διαφορετικά στιλ στο καθημερινό σου ντύσιμο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι πλισέ φούστες αποτελούν ένα από τα πλέον αξιόπιστα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η διαχρονική τους αισθητική κρατά το συγκεκριμένο στιλ φούστας, που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του τις πιέτες, μακριά από τα επίκαιρα trends και το κάνει απαραίτητο σε εμφανίσεις που περιλαμβάνουν από το ντύσιμο στο γραφείο, off - duty outfits, ακόμα και looks που αφορούν μία βραδινή έξοδο.

Η μίντι εκδοχή της πλισέ φούστας είναι η πιο δημοφιλής επιλογή και κάνει άψογο συνδυασμό με κλασικές γόβες με τακούνι. Τα τελευταία, ωστόσο χρόνια, η ελευθερία στους στιλιστικούς συνδυασμούς και η προτεραιότητα που δίνουν οι γυναίκες στην άνεσή τους, έχει φέρει στο καθημερινό ντύσιμο συνδυασμούς με sneakers, loafers, combat μποτάκια, ακόμα και cowboy boots.

Οι πλισέ φούστες, βεβαίως, είναι ένα σχέδιο που συναντάμε στις συλλογές που αφορούν κάθε εποχή του χρόνου. Αυτό που αλλάζει, παράλληλα με την αλλαγή του καιρού, είναι το ύφασμα που τις κάνει είτε πιο ανάλαφρες για το καλοκαίρι ή πιο στιβαρές και ζεστές για τον χειμώνα. Heavyweight βαμβακερό ή μεταξωτό twill, ελαστικό ζέρσεϊ, gabardine ύφασμα και μαλλί είναι αυτά που συναντάμε στις φούστες του χειμώνα, ενώ μία πιο updated επιλογή είναι οι δερμάτινες φούστες με πιέτες.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr