Follow us

Το scandi-style πουλόβερ που έχει γίνει viral στο TikTok

Το affordable κομμάτι που θα κερδίσει, επάξια, μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

MissBloom TEAM
Το scandi-style πουλόβερ που έχει γίνει viral στο TikTok Splash News / Ideal Images

Στα social media συχνά βλέπουμε influencers και celebrities να φοράνε κάποιο ρούχο που θέλουμε να ξέρουμε από που το πήραν, αλλά λίγες φορές θα μάθουμε. Εμείς, όμως, δεν είμαστε φανς του gatekeeeping (που σημαίνει να έχεις πρόσβαση, ευκαιρίες ή γνώσεις — και μετά να τα κρατάς όλα για τον εαυτό σου) και για αυτό θα μοιραστούμε μαζί σου το πιο απρόβλεπτο must- have κομμάτι που εντοπίσαμε στο TikTok.

Στη δημοφιλή πλατφόρμα μπορείς να βρεις μερικά από τα πιο καλά κρυμμένα "διαμάντια" της μόδας και ένα από αυτά ανήκει στη συλλογή της Gap. Ο λόγος, για το Oversized Turtleneck Sweater, ένα βαμβακερό πουλόβερ-ζιβάγκο, με χοντρή ρίγα, σε κολακευτική γραμμή Α και με μανίκια-καμπάνα, το οποίο έχει συγκεντρώσει 20 εκ. views από τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί, γεγονός που καθιστά το διαχρονικό αυτό κομμάτι της Gap σ' ένα από τα πιο hot αυτή τη στιγμή. Ειδικά για εσένα, που αγαπάς το σκανδιναβικό στυλ, αυτό το πουλόβερ δε θα πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Οτιδήποτε μάλλινο, αυτή την εποχή, έχει την τιμητική του και η Gap έχει το ιδανικό κομμάτι για να είσαι cozy και παράλληλα στυλάτη.

Το scandi-style πουλόβερ που έχει γίνει viral στο TikTok
GAP sweater

Θα το βρείς εδώ

Τα reviews για το πουλόβερ αυτό είναι άκρως εγκωμιαστικά. Μία ευχαριστημένη πελάτισα της Gap αναφέρει χαρακτηριστικά στο TikTok: "Αμφιταλαντευόμουν να το παραγγείλω, αλλά χαίρομαι που το έκανα. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και πραγματικά κλασικό. Τέλεια oversized εφαρμογή, και το μήκος φτάνει ακριβώς στη βάση του γοφού μου. Θα το κρατήσω!".

Για την Gap ισχύει το "less is more" και έχει ξεχωρίσειγια τα casual, υψηλής ποιότητας, value for money κομμάτια της, που υποστηρίζουν ένα πιο μίνιμαλ lifestyle. Από το 1969, το brand αποτελεί την επιτομή της τάσης του normcore, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει όλοι να ντύνονται με τον ίδιο τρόπο. Αντίθετα, η Gap πρεσβεύει την ιδέα πως ο καθένας μπορεί να εκφράσει τον πραγματικό του εαυτό μέσω των λιτών ρούχων της, εντελώς ανεπιτήδευτα.

Για παράδειγμα, όταν τα τζιν της Gap επικρατούσαν στο streetstyle, κανείς δεν σταματούσε κάποιον στο δρόμο για να του πει: "Θεέ μου, φοράς το straight τζιν παντελόνι της Gap". Αντίθετα, θα έλεγαν - και εξακολουθούν να λένε, σήμερα - "Λατρεύω το τζιν σου!". Έτσι, η Gap είναι μέρος της αντίληψης ότι πρέπει να ντυνόμαστε για τον εαυτό μας και να μην εντυπωσιαζόμαστε από την εκάστοτε ετικέτα. Τα basic κομμάτια της επιτρέπουν στον καθένα να ξεκλειδώσει το δικό του, μοναδικό στυλ.

GAP sweater

Αυτό το oversized πουλόβερ αποτελεί μια διαχρονική επένδυση αλλά την ίδια στιγμή είναι προσιτό και θα σε βγάλει, σίγουρα, ασπροπρόσωπη αυτό το φθινόπωρο, αν το φορέσεις με τα τζιν σου, τις μίνι φούστες σου, με τα tailored παντελόνια σου ή ακόμα και με παντελόνια φόρεμας.

Παρόμοια στιλ, πουλόβερ με ρίγες, έχουμε δει να φοράνε μερικές από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη, όπως η Kate Middleton, ενώ αποτελεί και βασικό κομμάτι στη γκαρνταρόμπα των Γαλλίδων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ