Follow us

Αυτά είναι τα "άσχημα" παπούτσια που δεν αποχωρίζονται οι fashionistas | Θα τα φορούσες;

Τα "άσχημα" παπούτσια που βλέπουμε παντού στο Instagram.

street style Splash News / Ideal Image

Εάν προσπαθούσαμε να οριοθετήσουμε τον κόσμο της μόδας, τα trends και τους στιλιστικούς συνδυασμούς, το σίγουρο είναι πως δεν θα τα καταφέρναμε. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που η μόδα μάς προκαλεί αυτό το αίσθημα γοητείας που δεν χάνεται ή αλλοιώνεται ποτέ. Κάθε νέα σεζόν είναι αφορμή για να ανακαλύψουμε περισσότερο τον εαυτό μας μέσα από τις τάσεις που προτείνουν οι οίκο μόδας αλλά και να πειραματιστούμε με άλλα micro trends που εμφανίζονται στην επικαιρότητα και μας κάνουν να αναθεωρούμε όλα όσα πιστεύουμε για το ντύσιμό μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εμφάνιση των "άσχημων” παπουτσιών που έχει ενθουσιάσει τις fashionistas.

Με τον εν λόγω όρο, "άσχημα” παπούτσια ή ugly shoes όπως θα το δεις σε κείμενα μόδας αναφερόμαστε σε στιλ παπουτσιών που είναι chunky ή έχουν ιδιαίτερο σχεδιασμό ή φαινομενικά προορίζονται για τα looks που φοράμε μέσα στο σπίτι αλλά εν τέλει τα φοράμε και εκτός αυτού. Σε αυτή την τελευταία κατηγορία ανήκουν και τα ugly shoes που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των fashionistas φέτος το φθινόπωρο, ανοίγοντας μία νέα συζήτηση περί styling.

Πιο συγκεκριμένα, τα "άσχημα” παπούτσια της τρέχουσας εποχής που έχουν αναδειχθεί ως κορυφαίο micro trend είναι τα Zermatt shoes της Birkenstock. Πρόκειται για ένα ζευγάρι sleepers ή παντόφλες σπιτιού, όπως τις αναγράφουν κάποια e-shops, τις οποίες μπορείς να βρεις κυρίως σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ και το γκρι, αλλά και με shearling επένδυση. Το εν λόγω στιλ παπουτσιών μπορεί αρχικά να προοριζόταν αποκλειστικά για το σπίτι, ωστόσο οι fashion lovers είχαν άλλη άποψη, αναδεικνύοντας το ως ένα κορυφαίο micro trend της φθινοπωρινής σεζόν.

Αυτά είναι τα "άσχημα" παπούτσια που δεν αποχωρίζονται οι fashionistas | Θα τα φορούσες;
Zermatt Premium Birkenstock

Θα τα βρεις εδώ.

Zermatt Shearling Birkenstock
Zermatt Shearling Birkenstock

Θα τα βρεις εδώ.

Οι fashion gurus λοιπόν έχουν δείξει την αγάπη τους προς τα Zermatt shoes της Birkenstock, τα οποία μάλιστα φορούν με ποικίλους τρόπους και κυρίως με τζιν παντελόνι, πλεκτή φούστα, cargos, δερμάτινα παντελόνια ή ακόμα και με κοστούμια. Όπως είναι αναμενόμενο, τα εν λόγω ugly shoes δημιούργησαν μία νέα συζήτηση με κάποιες fashionistas να υποστηρίζουν πως είναι πολύ άνετα και ιδανικά για την καθημερινότητα και κάποιες άλλες να υπόσχονται πως δεν θα τα φορέσουν ποτέ εκτός σπιτιού. Σε κάθε περίπτωση, το στιλ είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση και κάθε γυναίκα μπορεί να πειραματιστεί αν και όσο επιθυμεί η ίδια με το ντύσιμό της.

Πώς τα φορούν οι fashionistas

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ