Follow us

Puffer Jacket | O απόλυτος σύμμαχος για μία ανεπιτήδευτα cool εμφάνιση

Η πρόταση της Tommy Hilfiger που θα απογειώσει το look σου μ' ένα puffer μπουφάν.

Πώς θα κάνεις το puffer jacket σου να δείχνει stylish σε μία εμφάνιση

Τα puffer jackets για αρκετές σεζόν είχαν περιοριστεί στη χρηστικότητά τους και μόνο: θα τα φορούσαμε στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. Αυτή η φιλοσοφία που συνοδεύει τα ζεστά καπιτονέ μπουφάν άλλαξε τα τελευταία χρόνια με τις απανταχού fashionistas να αποδεικνύουν πως τα puffer jackets έχουν μεγάλη στιλιστική αξία και μπορούν να αναβαθμίσουν ένα look όσο preppy ή fancy και αν είναι. Η Tommy Hilfiger συστήνει τον πιο ανεπιτήδευτα κομψό τρόπο να φορέσεις το puffer μπουφάν σου με ένα two-piece σύνολο

Το puffer αποκτά preppy διάσταση | Το must have item της σεζόν που θα αναβαθμίσει τα looks σου

Η αισθητική του αμερικάνικου fashion brand Tommy Hilfiger στηρίζεται στο preppy look, το οποίο γεννήθηκε από το αμερικάνικο κολεγιακό στιλ, και το οποίο εξελίσσει και προσαρμόζεται διαρκώς στις ανάγκες του σήμερα και τις hot τάσεις. Το runway της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22 της Tommy Hilfiger απέδειξε πως η κομψότητα του preppy look συνεχίζει να είναι επίκαιρη και πλέον αποκτά edgyness, έντονο χαρακτήρα και πιο fun συνδυασμούς. Το παρακάτω look της Tommy Hilfiger με πρωταγωνιστή το puffer μπουφάν είναι το ιδανικό παράδειγμα.

Η Tommy Hilfiger προτείνει την πιο μοντέρνα εκδοχή του puffer, την σχεδόν cropped, που δεν δημιουργεί άκομψους όγκους στην εμφάνιση. Μάλιστα, στο σχέδιο της θα ανακαλύψεις και το νέο TH Monogram, που έκανε το ντεμπούτο του στο catwalk F/W '22. H Tommy Hilfiger το συνδύασε με ένα cool τwo-piece σύνολο που αποτελείται από oversized blazer και μίνι φούστα στην ιδανική απόχρωση για ένα μοντέρνο office style, το γκρι.

Puffer Jacket | O απόλυτος σύμμαχος για μία ανεπιτήδευτα cool εμφάνιση

Η Tommy Hilfiger για να ενισχύσει το street vibe πρόσθεσε ένα μαύρο hoodie με το TH monogram, όπως επίσης τα δημοφιλή παπούτσια της σεζόν, τα loafers. O υπερυψωμένος πάτος και μία χρυσή chunky αλυσίδα προσθέτουν την απαραίτητη edgy πινελιά που χρειάζεται το μοντέρνο preppy look, ενώ το μοναδικό τους print τα καθιστά το απόλυτο must have της σεζόν.

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Θα βρεις όλα τα κομμάτια του look από την Tommy Hilfiger παρακάτω.

H νέα συλλογή Tommy Hilfiger F/W’ 22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Φουσκωτό τζάκετ με TH Monogram, Tommy Hilfiger

Blazer σε άνετη γραμμή με διπλή σειρά κουμπιών, Tommy Hilfiger

Hoodie σε κανονική γραμμή με applique TH Monogram, Tommy Hilfiger

Μίνι φούστα με χρυσά κουμπιά, Tommy Hilfiger

Μποτάκια κάλτσα με διακοσμητική αλυσίδα, Tommy Hilfiger

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ