Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη φοράει τα παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τις άβολες γόβες σου

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θυσιάζει την άνεσή της στον βωμό των τάσεων.

Ελεονώρα Μελέτη Instagram @nonoram

Ξέρουμε πως λατρεύεις τις γόβες και τα ψηλοτάκουνα όσο και εμείς! Προσθέτουν πολλούς πόντους ύψους στην εμφάνιση μας, κολακεύουν κάθε σύνολο και φυσικά τονώνουν την αυτοπεποίθηση μας. Τα τακούνια έχουν συνδεθεί με τη θηλυκότητα και είναι δύσκολο να τα απαρνηθούμε όσο άβολα και αν είναι και όση δυσφορία και αν προκαλούν. Στην γκαρνταρόμπα μας έχουμε μία πληθώρα σχεδίων τους και μας συνοδεύουν σε κάθε περίσταση, από το γραφείο έως έναν καφέ αλλά και μία βραδινή έξοδο. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για εκείνα τα παπούτσια που θα κάνουν για λίγο στην άκρη τα άβολα ψηλοτάκουνα σου και θα σου χαρίσουν όλα τα παραπάνω με άνεση. Πρόκειται για ένα σχέδιο παπουτσιού, που φόρεσε πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη και αξίζει σίγουρα μία θέση στη συλλογή σου. Πίστεψε μας, τα παπούτσια της παρουσιάστριας είναι αυτά που θα φοράς ασταμάτητα αυτή τη σεζόν!

Αποχαιρέτα τις άβολες γόβες | Η Ελεονώρα Μελέτη με τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα της σεζόν

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θυσιάζει την άνεσή της για να πετύχει τις τάσεις της μόδας και πάντα αναζητά τρόπους για να τα ισορροπεί. Η ίδια, λοιπόν, σε μία βραδινή εκδήλωση επέλεξε να δημιουργήσει ένα look που είναι σύμφωνο με το dress code του event και πάνω από όλα την κρατάει άνετη. Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο Πολεμικό Μουσείο, όπου έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μαρκή με τίτλο ''Τα σημάδια μένουν'' και φόρεσε τα παπούτσια που χρειάζεσαι στη συλλογή σου.

Η Ελεονώρα Μελέτη φοράει τα παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τις άβολες γόβες σου

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα μαύρο κοστούμι με άνετη εφαρμογή, που αποπνέει κομψότητα, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και ολοκλήρωσε το look της με το ''αντίδοτο'' στα άβολα ψηλοτάκουνα. Ο λόγος για τα high heel loafers, τα οποία έχουν μεσαίου ύψους τακούνι με φαρδύ σχέδιο και έτσι προσφέρουν σταθερότητα, το απαραίτητο ύψος αλλά και στιλ. Έχουν όλα τα χαρακτηριστικά μίας ψηλοτάκουνης γόβας χωρίς τη ...δυσφορία. Μπορείς να τα φορέσεις σε πληθώρα περιστάσεων, από το γραφείο έως τις βραδινές εξόδους σου και να παραμείνει stylish και άνετη καθ' όλη τη διάρκεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ