Follow us

Τα styling tips που μπορείς να πάρεις από τις πιο κομψές γυναίκες άνω των 70

Διάσημες celebrities μοιράζονται τα μυστικά τους για επίκαιρο και κομψό στιλ.

Τα styling tips που μπορείς να πάρεις από τις πιο κομψές γυναίκες άνω των 70 Splash News / Ideal Images

Τι κάνει το στιλ μιας γυναίκας να ξεχωρίσει; Η προσωπική σφραγίδα. Επίσης, το αν αισθάνεται ο εαυτός της μ' ό,τι επιλέγει να φορά και να αξιοποιεί από τη μόδα όσα κομμάτια και τάσεις την εκφράζουν. Όλα αυτά, βεβαίως, όπως επαναλαμβάνουμε συχνά, δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία. Έχουν να κάνουν με τη διάθεση και τη αντίληψη απέναντι στο στιλ, και στο styling, και γυναίκες που ανήκουν σε διαφορετικά ηλιακά γκρουπ το αποδεικνύουν διαρκώς με τις κομψές τους εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά είναι οι σταρ της ηλικίας 70 και άνω που τράβηξαν την προσοχή μας και ο τρόπος που έχουν καταφέρει να ενσωματώσουν στο ντύσιμό τους, "επίσημο" και "ανεπίσημο", στοιχεία που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και τη διάθεσή τους. Η Dame Helen Mirren αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας άνω των 70 που απολαμβάνει τη μόδα και το styling και δεν έχει ενδοιασμούς να δοκιμάζει πράγματα στις εμφανίσεις της, ιδίως τις red carpet. H Jane Fonda, από την άλλη, ξέρει πως να επικοινωνήσει τον δυναμικό της χαρακτήρα και τις αξίες της επιλέγοντας το power dressing ως κυρίαρχο στιλ στο ντύσιμό της - αλλά και την επανάληψη κομματιών στις εμφανίσεις της αφού στηρίζει τη βιώσιμη μόδα, ενώ η Diane Keaton επιμένει στο στιλ που αγαπά περισσότερο - και ταυτίστηκε με τον χαρακτήρα της Annie Hall στην ομώνυμη ταινία του 1997, το "ανδρόγυνο", το οποίο ωστόσο φροντίζει να διατηρεί επίκαιρο και μοντέρνο.

Τέλος, η Maye Musk, διάσημο μοντέλο και μητέρα του Elon Musk, έχει επίσης ένα στιλ που χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, δυναμισμό και μοντέρνα αντίληψη, ενώ το δικό της αγαπημένο στιλιστικό "μυστικό" είναι τα statement κοσμήματα που σπάνια παραλείπει στις εμφανίσεις της.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ