H Elizabeth Debicki εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του "The Crown" μ' ένα φόρεμα αναφορά στην Diana

Ο 5ος κύκλος του The Crown έκανε πρεμιέρα στο Netflix και η πρωταγωνίστρία του, Elizabeth Debicki, τίμησε με το φόρεμά της την πριγκίπισσα που ερμηνεύει στη σειρά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία μέρα πριν την κυκλοφορία του 5ου κύκλου της σειράς "The Crown" στο Netflix, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο η επίσημη πρεμιέρα, στο κόκκινο χαλί της οποίας περπάτησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς. Ασφαλώς, τα φώτα στράφηκαν στην Elizabeth Debicki, την αυστραλή ηθοποιό που έχει αναλάβει τον ρόλο της Πριγκίπισσας Diana. Η επιλογή της, μάλιστα, σε φόρεμα δεν έμεινε ασχολίαστη αφού πέρα από κομψή, έμοιαζε να αποτίνει φόρος τιμής στην πριγκίπισσα, οι στιλιστικές επιλογές της οποίας, εξάλλου, έχουν γράψει ιστορία.

Η Debicki, λοιπόν, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας μία Christian Dior Haute couture δημιουργία, από την couture συλλογή του οίκου για την Άνοιξη 2022. Το μάξι στράπλες φόρεμα σε μαύρο χρώμα με τα διακριτικά cutouts συνοδεύεται από ένα μακρύ φουλάρι περασμένο στον λαιμό, ενώ η ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα και χρυσά κοσμήματα.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr