Follow us

Θα βγεις για φαγητό; 4 στιλιστικά tips για να είσαι η πιο καλοντυμένη

Πώς θα ντυθείς σωστά σε μία έξοδο για φαγητό;

Θα βγεις για φαγητό; 4 στιλιστικά tips για να είσαι η πιο καλοντυμένη Splash/Ideal Images

Έχουμε κάνει λόγο στο παρελθόν για στιλιστικές συμβουλές όσον αφορά το καθημερινό, το επαγγελματικό αλλά και το επίσημο ντύσιμο. Έχουμε εστιάσει μάλιστα και σε διάφορες περιστάσεις, όπως για παράδειγμα μία βραδινή έξοδο, έναν γάμο αλλά και ένα ραντεβού. Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για μία ακόμη συγκεκριμένη περίσταση, η οποία χρειάζεται έναν στιλιστικό βοηθό. Ο λόγος για μία έξοδο σε ένα εστιατόριο. Αν σκοπεύεις να βγεις για φαγητό με φίλους, οικογένεια ή το ταίρι σου, μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω στιλιστικά tips, που θα σε καθοδηγήσουν για να δημιουργήσεις το πιο κομψό και on point look. Ακολουθώντας τα θα αποφύγεις τα στιλιστικά ατοπήματα και θα ξεχωρίσεις στην έξοδο σου για όλους τους σωστούς λόγους.

Πώς θα ντυθείς σωστά σε μία έξοδο για φαγητό | Τα tips που θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη

Απέφυγε τα ανοιχτόχρωμα ρούχα και σίγουρα μείνε μακριά από το λευκό | Αυτή η στιλιστική συμβουλή είναι μία από τις πιο σημαντικές και για αυτό την βάζουμε πρώτη. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα ανοιχτόχρωμα σύνολα, καθώς θα φαίνεται αρκετά έντονα ένας λεκές που άθελα σου μπορείς να έχεις κάνει κατά τη διάρκεια του φαγητού. Τα σκουρόχρωμα ρούχα είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς πέρα από το γεγονός πως κολακεύουν και αποπνέουν δυναμισμό, θα κρύψουν και οποιοδήποτε ατασθαλία.

Φόρεσε κάτι πιο άνετο | Ως λογικό επόμενο, οι άνετες γραμμές θα σε κρατήσουν κομψή και ευδιάθετη όλη την ώρα. Αντιθέτως οι στενές, μπορεί να σε ενοχοποιήσουν και να σου προκαλέσουν μέχρι και δυσφορία.

Μην επιλέξεις άβολα ψηλοτάκουνα | Όσον αφορά τα παπούτσια, συνήθως μετά από ένα φαγητό ακολουθεί ένα σύντομο περπάτημα έως το σπίτι ή και ένα πότο. Είναι καλύτερο για τη δική σου άνεση και χάρη να φορέσεις άνετα παπούτσια, με τα οποία θα περπατήσεις με χάρη.

Κράτα τα αξεσουάρ σου στο μίνιμαλ | Την ώρα που απολαμβάνεις το φαγητό σου δεν θα ήθελες να νιώθεις περιορισμένη στις κινήσεις σου από έντονα, βαριά και άβολα κοσμήματα. Φόρα εκείνα που λατρεύεις και δεν σε αποσπούν από την όμορφη στιγμή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ