Follow us

Το ιδανικό look για να δώσεις χρώμα στις γκρίζες μέρες του χειμώνα

Η Tommy Hilfiger προτείνει ένα total look για να νικήσεις τα workday blues.

MissBloom TEAM
Το ιδανικό look για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Οι απαιτητικές εβδομάδες της καθημερινότητας, πολλές φορές ακόμα και στις πιο καλά διαβασμένες fashionistas δημιουργούν στιλιστικά διλήμματα για να διατηρήσουν το στιλ και την fashion forward εικόνα τους. Τη λύση δίνει η Tommy Hilfiger με τη νέα Fall / Winter '22 συλλογή, μέσα από προτάσεις που συνδυάζουν την κομψότητα με τα latest fashion trends. Σύνολα που μας κρατούν ζεστές και άνετες, ενώ φωτίζουν τις πιο γκρίζες μέρες του χειμώνα, που η έμπνευση και η διάθεση φαίνεται να λείπουν.

Το εμβληματικό μπλε ρουά, σε συνδυασμό με το νέο TH Monogram του brand, δίνει τη λύση μέσα από ένα σύνολο που μας βγάζει ασπροπρόσωπες.

Το απόλυτο blue inspired look της Tommy Hilfiger

Η Tommy Hilfiger σου προτείνει να τολμήσεις ένα total σύγχρονο look στις αποχρώσεις του μπλε και του μαύρου, που αποπνέει δυναμισμό και προσφέρει στιλιστική ευελιξία. Αυτές οι αποχρώσεις ξεχώρισαν στη νέα συλλογή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22, εξασφαλίζοντας το απαραίτητο edgyness στην iconic preppy αισθητική του οίκου. Η Tommy Hilfiger σε παροτρύνει να τολμήσεις τη μεγάλη τάση της logomania σε total looks αποδεικνύοντας πως πράγματι είσαι πάντα ενημερωμένη και μπροστά στα trends.

To ιδανικό look που θα σου λύσει τα χέρια και θα ανεβάσει τη διάθεσή σου είναι το παρακάτω. Ένα cozy midi φόρεμα πουλόβερ, που φέρει το νέο TH Monogram του brand, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα της σεζόν F/W '22, συνδυάζεται με matching καπιτονέ παλτό. Η Tommy Hilfiger ολοκληρώνει το look με τα αγαπημένα μποτάκια των supermodels, τα διαχρονικά αρβυλάκια, και την τέλεια τσάντα για το γραφείο και τις βόλτες σου, μία μαύρη τσάντα χειρός που χωράει τα απαραίτητα της ημέρας. Το oufit κερδίζει extra πόντους με το καπέλο baseball, που είναι ένα πολύ δημοφιλές αξεσουάρ στο ενημερωμένο street style. Δώσε προσοχή στον ομοιόμορφο συνδυασμό των αποχρώσεων, όπου το επιβλητικό σκούρο μπλε αναδεικνύεται μέσα από το διαχρονικό μαύρο και δημιουργούν το πιο updated casual chic look.

Το ιδανικό look για να δώσεις χρώμα στις γκρίζες μέρες του χειμώνα

Θα βρεις παρακάτω όλα τα κομμάτια του Tommy Hilfiger look.

H νέα συλλογή Tommy Hilfiger F/W’ 22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Παλτό καπιτονέ με σχέδιο, Tommy Hilfiger.

Oversized φόρεμα πουλόβερ με σχέδιο, Tommy Hilfiger.

Τσάντα χειρός με μονόγραμμα, Tommy Hilfiger.

Δερμάτινα δετά μποτάκια με τρακτερωτή σόλα, Tommy Hilfiger.

Iconic καπέλο baseball με μονόγραμμα, Tommy Hilfiger.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ